fbpx

Sporten met een Personal trainer

Voordelen Personal training

Sporten met een Personal trainer

Wil je graag afvallen, sterker worden of een betere conditie? En ben je lid van de sportschool, maar ben je al even niet meer geweest? Of ga je wel naar de sportschool, maar doe je maar wat omdat je niet goed weet of je de oefeningen wel goed uitvoert, en begint het trainingsschema jou te vervelen? Of ben je steeds tijdelijk gemotiveerd waardoor het je niet lukt om structureel te sporten? Dan kan een Personal trainer echt iets voor jou betekenen.

Wanneer je gaat sporten met een Personal trainer, heb je echt een stok achter de deur. De trainer leert je veel over effectief trainen en krijgt een plan op maat. Zo stemt jouw Personal trainer jouw training af op jouw persoonlijke wensen, doelen en fysieke mogelijkheden. Lees in onze blog meer over de voordelen van sporten met een Personal trainer →

1. Sportritme

De meeste vrouwen die ons bellen, zijn druk en hebben weinig tijd waardoor het sporten erbij in schiet. En dat terwijl ze beseffen hoe belangrijk het is om te investeren in hun gezondheid. Dus schakelen ze een Personal trainer in. Zodat ze week in week uit, onder begeleiding van een professional effectief kunnen gaan trainen. 

Ze hoeven even nergens over na te denken, maken door sporten hun hoofd leeg en komen na een training voldaan thuis. Het is echt even een Me-Time momentje. En het is echt niet zo dat iedereen sporten leuk vindt! Ik denk dat het grootste deel van onze klanten het sporten NIET leuk vindt. Maar niemand heeft achteraf spijt dat ze gegaan is. Juíst niet. Ze ervaren voldoening en behalen resultaat omdat ze wekelijks doelgericht en hard ervoor werken.

Doordat een Personal trainer iedere week met alle sportmaterialen bij jou op de stoep staat, kun je er niet meer omheen. Geen excuses meer als, ‘ik heb geen zin, ik heb nog zoveel te doen, ik ben eigenlijk moe’. Nee, de afspraak gaat altijd door. De afspraak die we met onszelf maken nemen we blijkbaar minder serieus dan dat we een afspraak met een ander hebben staan. Dus al met al bouw je met een Personal trainer echt een sportritme op. Zodat sporten een vast onderdeel wordt van jouw leefstijl.

2. Plan op maat

Wat wil je bereiken met de Personal training, wat vindt je leuk en minder leuk om te doen qua sport? Heb je een blessure of andere fysieke klachten? Hoe is jouw energie op de dag van de training, ben je moe omdat je veel stress ervaart op je werk? Of barst je juist van de energie en wil je flink uitgedaagd worden tijdens de training? Een Personal trainer zet jou het hele uur centraal zodat je echt maatwerk kunt krijgen. Hierdoor zul je sneller resultaat behalen.

Ons team bestaat uit meer dan 30 vrouwelijke Personal trainers. Omdat wij veel aandacht besteden aan het maken van een goede match tussen de klant en trainer én omdat iedere trainster haar specialisme heeft, is bij ons een nóg gerichtere aanpak mogelijk!

3. Stok achter de deur

Net kon je lezen dat je door Personal training veel makkelijker een sportritme ontwikkelt. Daarnaast zal een Personal trainer jou uitdagen, zodat je veel meer uit de training zult halen dan dat je alleen zou trainen. Je krijgt de Persoonlijke begeleiding en aandacht die je nodig hebt. En heb je even een lagere motivatie om je leefstijl te verbeteren? Een goede Personal trainer besteedt ook hier aandacht aan. Waar loop je tegenaan, hoe komt dat en hoe zou je dit anders kunnen doen of anders hiermee om kunnen gaan? 

4. Gemak en tijdbesparend

Wil je graag trainen voordat je naar je werk gaat, als de kinderen op school zitten of in de avond of het weekend? En wil je graag aan huis getraind worden of juist lekker andere energieën opdoen en buiten trainen? Bij ons train je waar en wanneer jij wilt. Dit bespaart je een hoop gedoe en tijd. Zodat je lekker functioneel kunt trainen en tijd overhoudt voor al het andere dat je nog moet of wilt doen.

5. Afwisseling en uitdaging

Als je alleen traint, ga je makkelijker smokkelen. Als je gaat sporten met een Personal, haal je veel meer uit een trainig. Zij zal jou net even dat zetje geven dat je nodig hebt, of zij zal jou juist afremmen wanneer dat nodig is. Omdat jij het hele uur centraal staat, ziet een trainer goed of een training te zwaar of te licht voor je is. En omdat iedere training weer anders is, door de afwisselende oefeningen, blijft je motivatie hoor en zul je sneller resultaat behalen. 

6. Leefstijlcoaching

Personal training is meer dan alleen een trainingsschema. Zo staan wij achter een holistische aanpak. Wij maken niet alleen een effectief en persoonlijk trainingsschema voor je. We kijken ook hoe het met je gaat wat betreft je balans tussen in- en ontspanning, je mindset, voeding en slaap. Want alles staat met elkaar in verbinding.

Voorbeeld; je kunt 2 uur in de week gaan trainen met je Personal trainer, maar als je daarnaast te weinig blijft bewegen in je dagelijks leven, ongezond blijft eten en onvoldoende ontspant, dan kom je minder snel bij jouw gezondheidsdoelen. Een Personal trainer denkt dus echt met je mee op verschillende leefstijl vlakken. Je hebt echt een stok achter de deur! Wel ligt de eindverantwoordelijkheid altijd bij jouzelf. Want je maakt immers altijd zelf de uiteindelijke keuzes. Maar de uitdaging ga je samen aan!

Wist je dat je naast onze Personal training aan huis of buiten ook een GRATIS Leefstijl werkboek cadeau krijgt? Zodat je stapsgewijs jouw leefstijl kunt verbeteren op een manier die haalbaar voor je is.

GRATIS Leefstijl werkboek

Wat krijg je in handen?

Conclusie;

“Door te sporten met een Personal trainer behaal je sneller resultaat en het helpt je met je motivatie!”

  • Plan op maat + uitleg. Jouw training wordt afgestemd op jouw persoonlijke wensen, doelen en fysieke mogelijkheden. Van je Personal trainer leer je welke oefeningen passen bij jouw doelen en waarom.
  • Vast sportritme. Jouw Personal trainer staat wekelijks bij je op de stoep. Jouw sportafspraak komt wekelijks terug in jouw agenda zodat het veel gemakkelijker wordt om een sportritme te ontwikkelen.
  • Funfactor. Samen sporten is leuk! Wij besteden veel aandacht aan een goede match tussen jou en de trainer. Die klik is namelijk de basis voor een leuke en effectieve samenwerking.
  • Personal coaching. Heb je een dipje? Dat is menselijk. Samen met je trainster bespreek je waar je tegenaan loopt, hoe dat komt en wat je eventueel anders zou kunnen doen. Verder kan er gekeken worden naar hoe gezond je eet en drinkt, hoe je meer in beweging kunt komen in je dagelijks leven, waar jouw grenzen liggen, hoe het is gesteld met je belastbaarheid, wat kun je kunt doen om je mindset te versterken en een betere balans te ontwikkelen.
  • Gemak. Omdat je wordt getraind waar en wanneer jij wilt, scheelt het je tijd en gedoe.

Ja, dit is wat ik zoek!

Ben je serieus geïnteresseerd en wil ook jij graag het gemak van een Personal trainer aan huis ervaren? Plan dan nu een GRATIS intake + proefles in met één van onze vrouwelijke Personal trainsters. 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Charlotte Hageman
Founder

Actief door bijna heel NL

Hoofdkantoor
Agro Business Park 22,
6708 PW  Wageningen

Dennis van Leeuwen1

Dennis van Leeuwen
Founder

Actief door bijna heel NL

Hoofdkantoor
Agro Business Park 22
6708 PW Wageningen