fbpx

Vacature

Wij zijn op zoek naar vrouwelijke personal trainers!

Staat jouw ontwikkeling stil in de sportschool waar je nu werkt als Personal trainer? Of werk je als zelfstandig Personal trainer en heb je nog plek in jouw agenda voor nieuwe klanten? Dan hebben wij een leuke nieuwe uitdaging voor jou!

Wij van Jouw Personal Trainer Aan Huis zijn op zoek naar gemotiveerde en zelfstandige Personal trainsters die Personal training kunnen verzorgen op gewenste locatie van de klant (aan huis of buiten). Ben jij de ervaren, gediplomeerde Personal trainster die wij zoeken? Lees verder!

Voordelen

Jouw voordelen

Stel je eens voor dat jij als zelfstandige personal trainer:

 • Meer klanten krijgt vanuit 3 verschillende bedrijven, zonder dat jij zelf acquisitie hoeft te doen:
 • Meer vrijheid ervaart, omdat je niet gebonden bent aan een vaste locatie en jij jouw eigen agenda beheert:
 • Zelf invulling kunt geven aan de trainingen die je geeft:
 • Geen administratief gedoe meer hebt, zoals marketing, sales en facturatie van de trainingen.
 • Samenwerkt met mensen waar je op terug kunt vallen, zodat je er nooit alleen voor staat.

Dat is mogelijk!

jouw skills

Wat wij vragen

 • Ben jij een ervaren en gediplomeerd personal trainer?

 • Begrijp jij dat het behalen van doelstellingen méér is dan alleen trainingsschema’s maken?

 • Ben je flexibel, sociaal, communicatief vaardig, enthousiast en gedreven en spreek je ABN?

 • Heb je een auto, en ben je bereid om iets verder dan je eigen woonplaats te rijden? 

 • Kun jij op een respectvolle, opbouwende en positieve wijze mensen motiveren om gezonder en fitter te worden?

 • Houd je van vrijheid, zelfstandigheid en flexibiliteit en heb je een passie voor sport?

 • Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Vacature vrouwelijke Personal trainer

Wat wij bieden

 • Wij bieden je veel vrijheid en flexibiliteit. We zijn een eerlijk bedrijf met een strakke organisatie. We houden van snelheid, duidelijke communicatie en goede service naar onze klanten en trainsters. We vinden het belangrijk dat jij de ruimte krijgt om je te focussen op dat waar jij goed in bent en wat jij leuk vindt: mensen helpen naar een gezondere leefstijl door middel van persoonlijke training en coaching.

 • Wij nemen jou een hoop uit handen. Zo verzorgen wij de marketing, de sales, een gecrashte site, de facturatie en evaluaties met klanten. Dat soort zaken. Je deelt je eigen agenda in. Daarnaast bemoeien wij ons niet met de invulling van de training. Zodat jij de ruimte krijgt voor jouw eigen creativiteit, talent en specialisme(n) en jij jouw passie over kunt brengen naar de klant. Wel vinden we het belangrijk dat je de juiste sportdiploma’s en ervaring hebt, omdat professionaliteit hoog in ons vaandel staat.

 • Omdat wij nauw samenwerken met YourHealth Personal training en LET’S DO IT Personal training, zou je klanten kunnen krijgen van maar liefst 3 bedrijven.

 • We willen dat jij de beste versie van jezelf wordt. Als trainer, maar ook als persoon. Je kunt dan ook altijd op ons terugvallen en zullen je ondersteunen en motiveren waar nodig. Wat hebben wij jou als (freelance) personal trainer te bieden;

reageren?

Ben je enthousiast geworden en wil je reageren op deze vacature?

Heb jij de juiste papieren en ervaring als personal trainer, spreekt onze visie en werkwijze jou aan en lijkt het je leuk om ons team te versterken? Reageer dan op deze vacature door ons een motivatiebrief met CV door te sturen via onderstaande knop. Het lijkt ons leuk je te ontmoeten!

Korting opleidingen

JOUW PERSONAL TRAINER AAN HUIS is partner van EFAA en NASM

Logo NASM Personal training opleiding
Trainster Gery
Trainster Gery
Lees verder
Ook al zijn jullie een groot groeiend bedrijf, het voelt voor mij als een kleine familie waar ik deel van uitmaak. Jullie zijn echt mens gericht. Jullie weten wat er speelt met de klant, met de trainer en diens leven. Daarnaast is het ook heel fijn als startende trainer om de acquisitie niet zelf te hoeven doen. Jullie doen goede acquisitie, jullie screenen de klanten echt goed. Dat deel is heel fijn, dat je daar zelf niet voor hoeft te lobbyen. Inmiddels is mijn agenda nu goed vol, maar zeker in de opstart is het fijn dat je als trainer dat stukje niet zelf hoeft op te pakken. Jullie zijn een fijn bedrijf om voor te werken omdat jullie persoonlijk zijn. Dat jullie bedrijf om persoonlijke aandacht draait, is goed voelbaar. Voor de klant, maar ook voor mij als trainer.

solliciteren

error: Deze content is beveiligd!