fbpx

Vrouwelijke Personal trainsters

Personal training voor vrouwen door vrouwen

  • Veel vrouwen vinden het prettiger om met een vrouwelijke Personal trainster te trainen. Want vrouwen hebben nu eenmaal een ander lichaam dan mannen. Zo heeft je menstruele cyclus invloed op je training, maar ook een eventuele zwangerschap of overgang. Daarnaast voelen vrouwen zich sneller begrepen en ervaren ze minder schaamte bij een vrouwelijke Personal trainer.

  • Omdat ons team bestaat uit meer dan 30 vrouwelijke Personal trainsters met ieder haar specialisme, is een nóg gerichtere aanpak mogelijk!

  • De trainster komt naar jouw gewenste locatie. Zo kun je aan huis getraind worden, op je werk of buiten op een plek vlak bij jou in de buurt. Zoals een park of bos, sport-, gras- of speelveldje. Veel ruimte is er niet nodig!
     
  • Door Personal training, Personal coaching en leefstijladviezen werk jij onder professionele begeleiding aan jouw gezondheidsdoelen. De trainster zal jou uitdagen door afwisselende trainingen. Zij remt jou af en stimuleert jou waar nodig en is jouw stok achter de deur!

Zwangerschap

Sporten na je zwangerschap

Een zwangerschap en bevalling is een aanslag op je lichaam. Het is dan ook van belang dat je het sporten langzaam en op een verantwoorde wijze weer opbouwt. Eén van onze vrouwelijke Personal trainster kan jou hierin helpen. Zodat je stapsgewijs weer in shape kunt komen en kunt werken aan de opbouw van jouw algehele vitaliteit.

Anti- aging

Sporten tijdens en na de overgang

error: Deze content is beveiligd!