fbpx
Personal training ondernemer

Drukke agenda

Personal training voor ondernemers

Wij snappen het dat je druk bent en weinig tijd hebt. Daarom maken we het jou graag gemakkelijk door met alle spullen naar je toe te komen. Wil je vlak voor je werk trainen, rondom de lunchpauze of juist einde van de middag of ’s avonds? Bij ons word je getraind waar en wanneer het jou uitkomt. De kosten voor het coachingstraject kunnen eventueel fiscaal aftrekbaar zijn.

Sportmotivatie

Stok achter de deur

  • Als ondernemer heb je een volle agenda en wil je je kostbare tijd zo functioneel mogelijk indelen. Omdat de trainer naar jou toekomt, scheelt je dat tijd en gedoe. Zo kun je aan huis getraind worden, maar ook op je werk of buiten op een plek bij jou in de buurt. Door te werken aan je vitaliteit, verbeter je jouw belastbaarheid op zowel persoonlijk als op zakelijk vlak.

  • Het werkt extra motiverend wanneer er iemand op je staat te wachten. Die vaste afspraak die wekelijks terugkomt in je agenda, werkt als stok achter de deur!
Personal trainer ondernemer2

Doelen

Personal training op gewenste locatie voor ondernemers

GRATIS Leefstijl werkboek

Wat krijg je in handen?

Naast de trainingen krijg je een GRATIS Leefstijl werkboek. Zodat je ook met je voeding, balans en mindset aan de slag kunt. Wat krijg je in handen?

Leefstijl werkboek Jouw Personal Trainer Aan Huis. Voorkant
error: Deze content is beveiligd!