fbpx
Small group training9

Samen buiten sporten met familie of vrienden

Small group training

Wil je graag onder begeleiding van een vrouwelijke Personal trainster sporten, bijvoorbeeld omdat je wilt afvallen, je fitter wilt voelen of omdat je sterker en strakker wilt worden? Maar zijn de kosten voor een Personal trainster aan huis te hoog voor je en wil je niet in een grote groep gaan trainen omdat je juist behoefte hebt aan die persoonlijke aandacht en begeleiding? Dan kan Small group training in de buitenlucht een mooi alternatief zijn.

Dus ken je meerdere personen die willen gaan sporten en die net als jij wel een stok achter de deur kunnen gebruiken? Lees dan verder wat wij voor jullie kunnen betekenen.

Voordelen

Waarom Small group training?

Small group training6

Inhoud

Praktisch

 • De groep wordt door jullie zelf samengesteld. Zo trainen we al heel wat buren, vrienden, collega’s en gezinnen.

 • De Outdoor training vindt plaats op jullie gewenste locatie. Vaak wordt er training gegeven in een park of bos of op een sport-, speel- of grasveld.

 • Maximaal 4 deelnemers, zodat persoonlijke aandacht en begeleiding mogelijk blijft voor iedere deelnemer.

 • Vooraf zal ieder gevraagd worden een medische vragenlijst in te vullen. Zodat de trainster weet wat jullie wensen, doelen en fysieke mogelijkheden zijn en de training hierop af kan stemmen.

 • Ieder traint in zijn of haar eigen tempo.

 • Verschillende manieren van training kunnen worden ingezet. Zoals conditietraining, krachttraining, bootcamp, circuit training, spelelementen, tabata- of HIIT training, yoga, pilates of bokstraining.

 • Tijdens de Small group training kan de focus liggen op afvallen, het werken aan een betere conditie, balans en coordinatie, lenigheid, het vergroten van je spiermassa, kracht, het versterken van je core-stability, het verminderen van lichamelijke klachten of het versterken van de zwakkere spiergroepen.

 • Er wordt getraind met eigen lichaamsgewicht en met sportmaterialen. Zoals met dumbells, TRX, kettlebell en elastieken. Tijdens de Outdoor training kan tevens gebruik gemaakt worden van trappetjes, bankjes en stoepjes voor extra uitdaging.

 • Total body workout.

   

 • Les duurt 60 min.

Prijzen

Wat kost een Small group training?

Contact

Serieus geinteresseerd? Neem dan contact met ons op. Graag vertellen we je meer over onze werkwijze en beantwoorden jouw eventuele vragen. Samen kijken we op welke locatie en welke dag je wilt trainen, zodat je hier eerst een GRATIS proefles kunt volgen.

GRATIS proefles

Voorafgaand de proefles zal jouw Personal trainster vragen naar jouw wensen, doelen en verwachtingen d.m.v. een medische vragenlijst.

Go for it!

Is de proefles goed bevallen? Samen bespreken jullie welke abonnementsvorm het beste bij je past en kun je gauw van start gaan!

Prijzen Small group training

error: Deze content is beveiligd!