fbpx
Jouw personal trainer aan huis. Voedingsadvies

Voedingstips

Voeding

  • Als extra service krijg je naast de Personal training van ons GRATIS voedingstips. Deze zijn opgesteld door een professionele voedingsconsulent en staan verwerkt in ons speciale Leefstijl werkboek. Het zijn weliswaar algemene adviezen, maar we vinden het toch belangrijk dat jij met je voeding aan de slag kunt.

  • Gezond eten heeft namelijk een groot aandeel in je sportprestaties en algehele gezondheid. Het is de basis voor jouw vitaliteit! 

Voedingstips

Afvallen zonder dieet

  • Wij adviseren geen dieet. We willen juist dat je voldoendegevarieerd en zo puur mogelijk gaat eten. Maar, perfectie bestaat niet. Zo kun je niet 100% gezond eten, dag in dag uit. Dus af en toe iets lekkers moet kunnen. Zodoende dat wij achter de 80/20 regel staan. Je kunt dus prima af en toe iets minders gezonds eten. Alleen niet teveel en niet te vaak. Als je maar zorgt voor een gezonde balans. Op die manier is het makkelijker vol te houden.

  • We werken niet met ‘voorgekauwde voedingsschema’s’. We willen juist dat jíj actief aan de slag gaat met je voeding. En dat kan in kleine stapjes. Zodat je bewust stilstaat bij wat voor jou op dit moment haalbaar is. Het gaat er namelijk om dat je een gezond voedingspatroon zult ontwikkelen die blijvend is. En loop je ergens tegenaan? Jouw Personal trainer denkt graag hierin met je mee!
Jouw personal trainer aan huis. Voedingsadvies. Af en toe iets minder gezonds
Jouw Personal trainer aan huis. Leefstijlcoaching. In balans

Leefstijl tips

Balans

  • Dat voldoende bewegen, sporten en gezond eten veel invloed heeft op je algehele gezondheid, dat is jou waarschijnlijk wel bekend. Maar meer factoren spelen hierin een belangrijke rol. Zoals de mate van stress, je slaappatroon, dagelijks bewegingspatroon, mindset en de balans tussen je in- en ontspanning. Zodoende geven we jou als klant zijnde een Leefstijl werkboek CADEAU.

  • In het werkboek vind je ook coachingsvragen terug, welke opgesteld zijn door een professionele Motivational Interviewing trainster. Zodat je stapsgewijs en op een haalbare manier kunt werken aan het verbeteren van je leefstijl. Wat je precies in handen krijgt? Lees het hieronder.

Leefstijl werkboek

Wat krijg je in handen?

Leefstijl werkboek Jouw Personal Trainer Aan Huis. Voorkant
error: Deze content is beveiligd!