fbpx
Jouw personal trainer aan huis. Werkwijze

Personal training aan huis

Hoe gaan we jou helpen?

 • Vind ook jij het een uitdaging om sport te integreren in jouw drukke leven? Vind je het lastig om hier routine in te krijgen en heb je net even dat duwtje in de goede richting nodig? Plan dan een GRATIS intake + proefles in met één van onze vrouwelijke Personal trainsters. Zodat je vooraf kennis kunt maken met de trainster.

 • Wij besteden veel aandacht aan het maken van een goede match. Die klik is de basis voor een leuke en effectieve samenwerking. Omdat ons team uit meer dan 30 vrouwelijke personal trainsters bestaat met ieder haar specialisme, is bij ons een nóg gerichtere aanpak mogelijk. Wat zijn de volgende stappen?

Werkwijze

1. Contact

Nadat je ons benaderd hebt, nemen we contact met je op om te horen wat jouw doelen en verwachtingen zijn en bespreken we hoe wij jou hierbij kunnen helpen. Ben je oprecht geïnteresseerd? Dan zal de trainster jou benaderen voor het inplannen van een GRATIS proefles. Dé manier om te ervaren wat je van een training kunt verwachten en of je een klik hebt met de trainer.

2. Proefles

Graag leren we je eerst wat beter kennen. Daarom zullen we je vragen om een medische vragenlijst in te vullen. Zodat de trainster goed jouw proefles kan voorbereiden en jou een training kan verzorgen die aansluit bij jouw doelen, wensen en mogelijkheden.

3. Let's do it!

Vond je de proefles leuk, heb je een klik met de trainster en wil je starten? Samen met je Personal trainster plan je jouw eerste trainingen in. Bij ons kun je vaak dezelfde week al beginnen, LET'S DO IT!

Sinds 2007 Jouw personal trainer aan huis

Wat kun je van ons verwachten?

 • Locatie. Je wordt getraind waar jij wilt. Dat kan binnenshuis zijn, bij jou in tuin, op je werk of buiten op een plek dicht bij jou in de buurt. Denk aan een park, bos, sport-, speel- of grasveldje. Aan een paar m2 hebben we al genoeg om een complete workout te kunnen verzorgen.

 • Materialen. De trainer neemt alle spullen mee naar de training. Denk aan wat dumbells, een kettlebell of elastieken. Afhankelijk van wat jouw wensen en doelen zijn. Je hoeft er dus zelf niks voor aan te schaffen. Wil je buiten trainen? Dan kunnen we gebruik maken van trappetjes, bankjes, stoepjes ed. voor wat extra uitdaging. 

 • Eigen tempo. Je traint in het tempo dat bij je past. Jouw training wordt iedere keer afgestemd op jouw lichamelijke en mentale balans.

 • Maatwerk. Jouw wensen, doelen en fysieke mogelijkheden staan zijn altijd ons uitgangspunt.

 • Medische vragenlijst. Vooraf zal jou gevraagd worden om een medische vragenlijst in te vullen. Zodat de trainer goed weet waar je nu staat, waar je naar toe wilt werken en waarmee rekening gehouden moet worden (zoals blessures, ziekten, adviezen specialist, etc.).

 • Frequentie. Je traint hoe vaak jij wilt. Zo starten de meeste klanten twee keer in de week om in een sportritme te komen, om een boost te krijgen. Later kan dit naar wens afgebouwd worden naar één keer in de week. Bijvoorbeeld omdat ze de motivatie weer hebben om naast de één op één training zelfstandig te gaan trainen.

 • Dag en tijdstip. Je traint wanneer jij wilt. De trainingen kunnen plaatsvinden in de ochtend, middag, avond of in de weekenden.

 • Match. ‘Wat vind jij belangrijk aan een Personal trainster, wat zijn jouw doelen, moeten we nog ergens rekening mee houden zoals bijvoorbeeld een zwangerschap of de voorkeur voor een boks trainster?’ Wij houden rekening met jouw wensen en verwachtingen.
   
 • Coaching. Wil je de focus leggen op trainen of heb je behoefte aan leefstijlcoaching? Van ons krijg je een GRATIS Leefstijl werkboek. Zodat je naast de training ook aan de slag kunt met je voeding, mindset, belastbaarheid, ontspanning en balans. Tijdens de training kun je met je trainster bespreken waar je tegenaan loopt, waardoor dat kan komen, hoe je het anders aan zou kunnen pakken en wat voor jou hierin haalbaar is. 
Jouw personal trainer aan huis werkwijze
Duo training 1 + 1 gratis

Duo training

Wil je samen met je partner of vriend(in) sporten? Bij ons kan een sportmaatje GRATIS aansluiten. Zo zouden jullie samen de kosten kunnen delen. Hebben jullie een ander sportniveau of andere doelen? Dat maakt voor ons niet uit. Ieder krijgt namelijk een plan op maat en traint in zijn of haar eigen tempo.

error: Deze content is beveiligd!