fbpx
Duo training 1 + 1 gratis

1+1 GRATIS

Duo training

Motiveert het jou wanneer om samen met een sportmaatje te trainen? Bij ons kan hij of zij kosteloos aansluiten. Zo zou je samen met je partner kunnen trainen of met een vriend(in) de kosten kunnen delen! 

PLan op maat

Ieder krijgt een persoonlijk programma

  • Heeft jouw sportmaatje andere doelen of komt jullie conditie niet overeen? Dat is bij ons geen probleem, want ieder krijgt een plan op maat en traint in zijn of haar eigen tempo. Zo wordt de training afgestemd op jullie wensen, doelen en fysieke mogelijkheden.

  • Vaak wordt er een full-body workout gegeven. Krachttraining kan gecombineerd worden met cardio oefeningen. Maar wist je dat we ook Personal Boxing geven? Neem contact op voor meer informatie of plan meteen een GRATIS proefles in samen. Zodat jullie vooraf kennis kunnen maken met de trainster.
Personal Boxing2
Trainen waar en wanneer jullie willen

Locatie

Trainen waar en wanneer jullie willen

Wanneer komt het trainen jullie het beste uit? Is dat in de ochtend, middag of avond, of juist in de weekenden? En willen jullie aan huis getraind worden, of juist buiten in een park, bos of op een veldje bij jullie in de buurt? Bij ons trainen jullie waar en wanneer jullie willen. De trainster komt met alle spullen naar jullie toe, jullie hoeven er dus niks voor aan te schaffen!

GRATIS Leefstijl werkboek

Leefstijl- en voedingsadviezen

Naast de trainingen krijgen jullie van ons een GRATIS Leefstijl werkboek cadeau. Zodat jullie ook met jullie voeding, balans en mindset aan de slag kunnen. Wat krijgen jullie in handen?

Voorkant Leefstijl werkboek Jouw Personal Trainer Aan Huis
error: Deze content is beveiligd!