fbpx

Voordelen personal training aan huis

We kennen het allemaal, we sluiten vol goede moed een abonnement af bij de lokale sportschool. Vervolgens houden we het twee weken vol, stoppen we ermee en zitten we er een jaar aan vast. We vinden geen motivatie of energie meer om te gaan. We worden opgeslokt door onze overvolle daginvulling, en voordat we het weten hebben we weer maanden niks gedaan. Personal Training aan huis maakt het voor velen toch mogelijk sporten vol te houden. Het levert ons, naast tijd en gemak, nog heel veel andere voordelen op.

Beweging

We weten allemaal dat beweging goed voor ons is. De meeste hebben een kantoorbaan van 9 tot 17 uur en komen overdag amper aan hun beweging. Waar de generaties voor ons vooral fysieke arbeid verrichten, zitten we nu veel stil achter een scherm. Dat maakt dat het juist voor onze generatie belangrijker is om meerdere malen per week te sporten. Buiten dat het je energie geeft, is het natuurlijk ook goed om stress te verwerken, verhoogt het de weerstand en zorgt het voor goede spieren, botten, gewrichten en bloedcirculatie. Niet te vergeten dat als we ouder worden, we nog steeds merken dat we gesport hebben. En dit is nog maar een kleine greep uit de voordelen van sporten.

Het gemak van thuis

Het grootste voordeel van Personal Training aan huis, is dat de trainer naar je toe komt. De trainingen vinden in de thuissituatie plaats, of wellicht in een nabijgelegen parkje of bos. Er zijn geen ongemakkelijke momenten meer in de sportschool, waardoor je er volledig voor kunt gaan. Je Personal Trainer bereidt de les voor en jij hoeft alleen maar te volgen. Hierdoor bespaar je veel reis- en voorbereidingstijd.

Flexibele afspraken of juist vaste afspraken

De afspraken met een Personal Trainer aan huis worden in overleg gepland. Als je een keer niet kunt, is er de mogelijkheid om de afspraak te verzetten. Ben je iemand die een wekelijkse vaste structuur aanhoudt of werk je in wisselende diensten? Er wordt altijd rekening gehouden met je agenda waardoor het makkelijker is om een gaatje te vinden, geen excuses meer.

Effectief en intensief

Personal training aan huis vindt één-op-één plaats. De focus ligt volledig op jou, wat natuurlijk maakt dat je harder moet werken. Het voordeel hiervan is dat een training veel intensiever, en daardoor effectiever wordt. Je lichaam krijgt bij iedere training een nieuwe stimulans door uitdagende, gevarieerde trainingen die op jouw doelen, wensen en mogelijkheden worden afgestemd. Je krijgt dus echt maatwerk. Je behaalt daardoor sneller resultaat en ervaart meer voldoening na een training.

Individueel en professionele coaching

Je traint individueel aan de hand van je persoonlijke doelstellingen. Die zijn voor iedereen anders, maar een ervaren Personal Trainer denkt met je mee over hoe jij op een haalbare wijze jouw gezondheidsdoelen kunt behalen. Je gaat hierdoor al snel vooruitgang zien wat weer motiveert. Gedurende de trainingen kijkt je Personal Trainer ook hoe het met je gaat. Er wordt gekeken naar techniek en waar je zit met je motivatie en energie. Dit helpt bij het voorkomen van verveling, blessures of uitval. Je leert oefeningen op de juiste manier aan, waardoor je ook wanneer je de oefeningen zelf alleen doet, je de juiste houding aanhoudt.

Stimulans

Een Personal Trainer aan huis maakt dat mensen een stimulans voelen. We kennen het gezegde ‘Vreemde ogen dwingen’. Dat is ook het geval bij Personal Training aan huis, het is een stok achter de deur. We voelen ons verantwoordelijk en doen het graag goed voor een ander, zo ook voor de Personal Trainer die bij ons thuis komt. Door de trainster worden we gestimuleerd en uitgedaagd, zodat we het beste uit onszelf en uit de trainingen zullen halen.

Whole packing

Bij Personal Training aan huis leer je ontzettend veel. Je leert welke oefeningen passen bij jouw lichaam en doelen en jouw eigen creativiteit wordt gestimuleerd. Je gaat ontdekken hoe je met de middelen die je thuis voor handen hebt, toch een intensieve training kunt doen. Buiten de oefeningen wordt voeding ook meegenomen. Zo krijg je bij Jouw Personal Trainer Aan Huis een Leefstijl werkboek cadeau. Zodat je met je voeding aan de slag kunt, net als met jouw dagelijkse beweging, mindset en balans. 

Bij algemene trainingen in een sportschool wordt hier geen aandacht aan geschonken, terwijl verschillende leefstijl factoren een belangrijke invloed hebben op je fysieke (en mentale) gezondheid. Door te werken aan verschillende leefstijl onderdelen, zul je merken dat je de gezonde levensstijl beter kunt vasthouden, en het resultaat kunt behouden!

Charlotte Hageman
Founder

Actief door bijna heel NL

Hoofdkantoor
Agro Business Park 22,
6708 PW  Wageningen

Dennis van Leeuwen1

Dennis van Leeuwen
Founder

Actief door bijna heel NL

Hoofdkantoor
Agro Business Park 22
6708 PW Wageningen