fbpx

Sportschool personal trainer

De meeste mensen kennen het begrip “Personal trainer” wel, maar niet precies wat de meerwaarde kan zijn van Personal training én waar ze een professionele trainer kunnen vinden.

Vaak kun je via een sportschool een Personal trainer inschakelen, maar wist je dat een Personal trainer ook naar jou toe kan komen? Zodat je kunt trainen in een omgeving die voor jou vertrouwd is? Graag vertellen we in deze blog hier meer over →

Personal trainer sportschool

Personal training is in de meeste gevallen mogelijk bij een sportschool. Bij Personal training in een sportschool maak je gebruik van verschillende fitness apparatuur. De training vindt binnen plaats.

Tegenwoordig is er zoveel meer mogelijk dan sporten met een Personal trainer in een sportschool. Zo kun je bij Jouw Personal Trainer Aan Huis (de naam zegt het al) thuis getraind worden. Ideaal wanneer je een ster bent in excuses verzinnen waarom je vooral NIET wilt gaan trainen.

Excuses als ‘ik heb geen zin, ik ben moe, ik moet nog zoveel doen, ik kijk er tegenop om ergens naar toe te moeten rijden, dit is niet het juiste moment’, zijn verleden tijd. Want de trainster staat iedere week bij jou op de stoep. Je hebt dus echt een stok achter de deur! Doordat je thuis getraind wordt, scheelt jou dat simpelweg tijd en gedoe. Een pluspunt voor je motivatie dus!

Personal training in de buitenlucht. Je ziet het steeds vaker, mensen die in het bos of in een park hard aan het trainen zijn met een Personal trainer. Ook wij hebben hierin, net als de aan huis trainingen, 15 jaar ervaring. Zo wordt er vaak in een stuk natuur getraind of op een sport-, speel- of grasveldje in de buurt van waar de klant woont. 

De trainster neemt allerlei sportmaterialen mee die nodig zijn voor de trainingen. Je hoeft er dus niets voor aan te schaffen. Zo kan ze wat dumbells meenemen, een kettlebell of elastieken. Afhankelijk van wat je ‘leuk’ vindt en wat jouw doelen zijn. 

Maar tijdens een Outdoor personal training kan er voor wat extra uitdaging ook gebruik gemaakt worden van trappetjes, bankjes, stoepjes, etc.! 

Personal trainer op je werk

Wil je na jouw werk sporten, zodat je eventuele files kunt ontwijken? Of omdat je het fijn vindt om na een drukke werkdag je hoofd leeg te maken door te gaan trainen met een Personal trainer? Personal training kan ook op je werk! Wij verzorgen Personal training op jouw gewenste locatie.

Voordelen Personal training

  • Je krijgt maatwerk, een persoonlijk programma dat afgestemd wordt op jouw wensen, doelen en mogelijkheden.
  • Professionele begeleiding en persoonlijke aandacht.
  • Flexibiliteit: trainen waar, wanneer en hoe vaak jij wilt.
  • Vrouwelijke Personal trainsters.
  • Afwisselende trainingen.
  • Je wordt uitgedaagd en afgeremd waar nodig.
  • Doelgerichte, effectieve trainingen.
  • Snelle en duurzame resultaten.
  • Je leert een gezonde leefstijl integreren in een druk leven
  • Hulp bij je sportmotivatie. Je hebt echt een stok achter de deur!
error: Deze content is beveiligd!