fbpx

Personal trainer 1 op 1

Wanneer je 1 op 1 met een Personal trainer traint, haal je meer uit jezelf en uit de training. Je wordt gemotiveerd, uitgedaagd of afgeremd waar nodig. Personal training staat voor maatwerk! Lees hier de voordelen van een 1 op 1 training met een Personal trainer 

Maatwerk

Iedere dag voelen we ons anders. Zo hebben we de ene dag meer energie, kracht en zin dan de andere dag. Jouw Personal trainer speelt hierop in. Voel je je die dag energiek en sterk, dan zal de trainster jou meer uitdagen en motiveren dan dat je een slechte nacht gehad zou hebben, veel stress ervaart en jij je moe zou voelen. 

Jouw doelen, wensen en fysieke en mentale mogelijkheden zijn altijd het uitgangspunt bij Personal training. Je krijgt een persoonlijk programma dat hierop aan zal sluiten. De trainster kijkt echt naar wat je leuk vindt, wat je met de 1 op 1 training wilt bereiken en wat voor jou op dat moment haalbaar is. 

Houding

Hoe voer je de oefening uit? In een groepsles is dat moeilijk te zien voor een instructeur. Bij Personal training heeft de trainer alleen maar oog voor jou. ‘Is het gewicht te zwaar voor je of juist te licht? Red je het om meer herhalingen te doen of gaat dit ten koste van je houding?’ 

Door 1 op 1 te trainen met een personal trainer leer je hoe jouw houding moet zijn tijdens de uitvoering van een oefening, welk gewicht het beste bij jou past en met hoeveel maximale herhalingen je de oefening uit kunt voeren. Zodat je blessures kunt voorkomen en resultaten kunt behalen en behouden.

Frequentie bepaal je zelf

Bij Jouw Personal Trainer Aan Huis bepaal je zelf de frequentie van trainen. De meeste mensen willen 2x in de week starten. Juist om even een boost te krijgen en om uit die vicieuze cirkel en in een sportritme te komen. Wil jij dat ook, en wil je dit later afbouwen naar 1x in de week? Bijvoorbeeld omdat je dan het sporten zelf weer wilt op gaan pakken door weer te gaan tennissen, zwemmen of hardlopen? Bij ons kan dat heel gemakkelijk. Omdat wij met strippenkaarten werken (die overigens voor onbepaalde tijd geldig zijn), kun je zelf bepalen hoe vaak je traint.

Trainen waar en wanneer jij wilt

Wanneer wil je trainen? Bij ons hoef je niet jouw agenda om te gooien voor een training. Wij kijken juist wanneer het sporten jou goed uitkomt. Zodat jij je niet in allerlei bochten hoeft te wringen. Het scheelt je tijd en gedoe én het zorgt voor een hogere motivatie!

Wil je thuis getraind worden omdat je tijd wil besparen? Of werk je veel thuis en wil je juist lekker buiten sporten? En dan het liefst voor je werk, na het eten of juist in het weekend? Jouw wensen staan bij ons altijd voorop.

Doelgericht trainen

Wil je 1 op 1 met je personal trainer werken aan het versoepelen en versterken van je spieren of wil je juist afvallen of je conditie verbeteren? Jij staat iedere uur centraal en werkt onder begeleiding van een professional iedere training doelgericht aan jouw persoonlijke gezondheidsdoelen.

Iedere doelstelling vraagt om specifieke oefeningen en ieder lichaam reageert anders op een training. Door 1 op 1 te trainen met een Personal trainer ontdek je welke oefeningen passen bij jouw doelen en waarom, wat je leuk vindt om te doen en wat voor jou fysiek en mentaal mogelijk is. Door Personal training zul je ervaren dat je veel meer uit jezelf zult halen dan dat je alleen zou sporten.

Doordat je afwisselende, uitdagende trainingen krijgt, komt dit jouw motivatie en progressie ten goede waardoor je het sporten langer volhoudt en jij eerder resultaten kunt behalen.

Inhoud van de training

Welke trainingsvorm spreekt jou het meeste aan? Is dat krachttraining in combinatie met conditietraining of yoga? Lijkt Personal Boxing jou leuk omdat je hierdoor lekker je hoofd leeg kunt maken? Of misschien ben je zwanger en heb je dus specifieke begeleiding nodig? 

Doordat ons team uit meer dan 30 vrouwelijke trainsters bestaat, met ieder haar specialisme, is een nóg gerichtere aanpak mogelijk. Wij besteden veel aandacht aan het maken van een goede match tussen jou en de trainster. Want die klik is de basis voor een leuke en effectieve samenwerking. 

Daarom bieden wij je bij serieuze interesse een GRATIS intake + proefles aan. Zodat je van tevoren kennis kunt maken met trainster om te zien of de klik er is. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het inplannen van een afspraak.

You cannot copy content of this page