fbpx

Zoete salade met kikkererwten avocado

Zoete salade met kikkererwten & avocado

Nodig

1 Persoon | 10 min

  • 100 gram kikkererwten, uit blik
  • ½ avocado
  • 1 bosuitje
  • 5 abrikozen, gedroogd
  • 1 handje veldsla
  • 1 eetlepel (olijf)olie
  • 1 theelepel honing
  • 1 snufje kaneel

Bereiding

  1. Spoel de kikkererwten in een vergiet af met koud water.
  2. Snijd de avocado in plakjes, de bosui in ringetjes en de abrikoos in reepjes.
  3. Doe de veldsla in een schaal en leg hier de kikkererwten, avocado, bosui en abrikozen bij.
  4. Klop in een klein schaaltje een dressing van de olie, honing en kaneel.
  5. Mix de dressing door de salade en hussel door elkaar.

Tip

  1. Bereid in een afsluitbaar bakje om de salade gemakkelijk mee te nemen.
  2. Vervang eens wat gedroogde abrikozen door gedroogde pruimen.
error: Deze content is beveiligd!