fbpx

Business Bootcamp

Business Bootcamp voor een gezond bedrijf met gezonde medewerkers

Beweging is belangrijk om ons lichaam én onze geest gezond te houden. Maar veel mensen vinden het lastig om genoeg tijd te vinden om voldoende te bewegen. Tussen een drukke baan, gezinsleven en sociale activiteiten is het moeilijk om consequent tijd vrij te maken voor sport. Als werkgever wil je natuurlijk dat je werknemers gezond blijven en met plezier naar het werk gaan. Door te investeren in de vitaliteit van de werknemers kun je hier als organisatie actief aan bijdragen. Met Business Bootcamp biedt je medewerkers op een toegankelijke manier de optie om te werken aan hun fysieke en mentale gezondheid. Dit levert ook voor het bedrijf zelf talloze voordelen op! Hieronder lees je hoe Business Bootcamp eruit ziet én wat de voordelen ervan zijn voor zowel de medewerkers als het bedrijf. 

Hoe ziet business bootcamp er uit?

Business Bootcamp wordt, je raad het al, aangeboden voor bedrijven en organisaties. Business Bootcamp is een full body workout waar iedereen aan mee kan doen; ongeacht leeftijd, fitness niveau of ervaring met sporten. Bij het opzetten van Business Bootcamp wordt er volledig rekening gehouden met de wensen van de organisatie. De wensen van de organisatie en de fysieke gezondheid van de medewerkers worden altijd als uitgangspunt genomen voor de trainingen. Dit zijn de belangrijkste uitgangspunten bij het opzetten van Business Bootcamp: 

  • Business Bootcamp wordt gegeven op een locatie die dicht bij de werkplek of het kantoor van de medewerkers is. Zo wordt de drempel om mee te doen nog lager! 
  • Business Bootcamp kan binnen of lekker buiten in de frisse lucht worden gegeven. 
  • De ervaren personal trainers stellen een maatwerk programma samen. Het Business Bootcamp wordt afgesteld op het niveau van de deelnemers.  
  • Hoe vaak het Business Bootcamp aangeboden wordt is volledig aan de organisatie. Het kan één keer bij wijze van bedrijfsuitje aangeboden worden of juiste meerdere keren per week voor een langere periode.   
  • Het zijn afwisselende trainingen, zo blijven medewerkers gemotiveerd én zullen ze snel resultaten zien!  
  • De personal trainers nemen alle benodigde materialen mee. Zo hoeven medewerkers zelf geen dure fitness attributen aan te schaffen of mee te slepen. 

 

Business Bootcamp is een volledig maatwerk oplossing die compleet verzorgd wordt door ervaren personal trainers.  

Voordelen van Business Bootcamp voor het bedrijf

Als je als organisatie Business Bootcamp aanbiedt draag je actief bij aan de gezondheid van de medewerkers. En daarmee ook direct aan de gezondheid van het bedrijf als geheel! Dit zijn de voordelen voor jouw organisatie als je een Business Bootcamp aanbiedt:

Business Bootcamp met Jouw Personal Trainer Aan Huis

Jouw Personal Trainer Aan Huis richt het Business Bootcamp in volgens de wensen van het bedrijf, met de gezondheid van de medewerkers als uitgangspunt. Waarom zou je kiezen voor Business Bootcamp van Jouw Personal Trainer Aan Huis?  

  • Trainingen verzorgd door ervaren personal trainers. We werken met een team van meer dan 30 personal trainers die allemaal hun eigen expertise hebben.  
  • Een maatwerk training die is afgestemd op de praktische wensen van de organisatie en de fysieke mogelijkheden van de deelnemers. 
  • De personal trainer komt naar de afgesproken locatie toe met alle benodigdheden.  

 

Wil je als werkgever dat je werknemers met plezier naar hun werk gaan én efficiënt blijven presteren? Met Business Bootcamp investeer je in de vitaliteit van de medewerkers! Zo blijven niet alleen zij gezond, maar ook de organisatie als geheel! 

error: Deze content is beveiligd!