fbpx
Personal trainer Amsterdam

Personal trainer Utrecht

Ben je op zoek naar een Personal trainer in Utrecht?

 • Dan ben je hier aan het juiste adres, welkom bij Jouw Personal Trainer Aan Huis! Wij verzorgen Personal training op gewenste locatie in Utrecht, speciaal voor vrouwen door vrouwen.

 • Wij begrijpen het dat je druk bent en weinig tijd hebt. Met een drukke baan, een druk gezinsleven of andere verplichtingen kan het vrij lastig zijn om structureel te gaan sporten. Daarom maken we het jou graag gemakkelijk door je te trainen waar en wanneer het jou uitkomt. De trainster komt met alle spullen je toe. Dat scheelt je tijd en gedoe. Die vaste afspraak die wekelijks terugkomt in je agenda, werkt als stok achter de deur!

 • Ons team bestaat uit meer dan 30 vrouwelijke personal trainsters. Het lichaam van een vrouw functioneert anders dan die van een man. Zo heeft de menstruele cyclus invloed op de training, maar ook een hormonale disbalans zoals bij een eventuele zwangerschap of overgang. Veel vrouwen trainen dan ook vaak bij voorkeur met een vrouwelijke personal trainster. Ze ervaren vaak meer herkenning, begrip en minder schaamte.

 • Of je nu woont in de Leidsche Rijn, in Vleuten-De Meern, Wittevrouwen of Oog in Al, dat maakt voor ons niet uit. Je vindt ons in én rondom Utrecht.

 • 1+1 GRATIS. Wist je dat bij ons een sportmaatje GRATIS aan kan sluiten? Handig wanneer je samen de kosten wilt delen!

 • Naast de Personal training krijg je een Leefstijl werkboek cadeau, zodat je ook met je voeding, mindset en balans aan de slag kunt.

 • Wij zijn jouw stok achter de deur!

Locatie

Trainen waar en wanneer jij wilt

Wanneer komt het trainen jou het beste uit? Is dat in de ochtend, middag of avond, of juist in de weekenden? En wil je aan huis getraind worden, of juist buiten in een park of bos of op een veldje bij jou in de buurt? Bij ons train je waar en wanneer jij wilt in Utrecht. De trainster komt met alle spullen naar je toe, je hoeft er dus niks voor aan te schaffen!

Ruim 15 jaar ervaring

Wat kun je van ons verwachten?

Personal training Utrecht. Wat kun je van ons verwachten?

Personal training en coaching

Wat kun je met ons bereiken?

 • Afvallen of aankomen
 • Verbeteren conditie
 • Strakker, sterker, fitter lichaam
 • Sterkere mindset
 • Positiever zelfbeeld
 • Betere belastbaarheid op zowel persoonlijk als op zakelijk vlak
 • Minder stress
 • Gezondere leefstijl, etc.

Duo training Utrecht

1 + 1 GRATIS

Wist je dat bij ons een sportmaatje GRATIS aan kan sluiten? Handig wanneer je de kosten wilt delen met een vriend(in)! Daarnaast kan een Duo training zeer motiverend werken. Hebben jullie niet hetzelfde sportniveau of andere doelen? Dat is voor ons geen probleem want ieder krijgt een plan op maat.

Iets voor jullie? Plan bij serieuze interesse een GRATIS intake + proefles in Utrecht in, zodat jullie vooraf kennis kunnen maken met de trainster om te zien of de klik er is. 

Outdoor Personal training Utrecht1

Outdoor training Utrecht

Trainen in de buitenlucht

Utrecht biedt vele leuke plekken voor een buiten training. Waaronder het Griftpark, Park Lepelenburg of Wilhelminapark. Maar ook andere parken en open ruimten in Utrecht zijn geschikt om het hele jaar door met je Personal trainer buiten te kunnen trainen. Bij ons train je op jouw gewenste dag, tijdstip en locatie. 

Vrijblijvende afspraak

GRATIS intake + proefles

Ben jij bereid om serieus met één van onze vrouwelijke Personal trainsters te werken aan jouw persoonlijke gezondheidsdoelen? Maar wil je eerst kennismaken met de trainster om te zien of je een klik met haar hebt en of onze werkwijze en visie jou aanspreekt? Dat kan!

Wij besteden veel aandacht aan het maken van een goede match. Want die klik is de basis voor een leuke én effectieve samenwerking. Maak nu een afspraak voor een GRATIS intake met proefles in Utrecht of neem contact met ons op voor meer informatie.

error: Deze content is beveiligd!