fbpx

De trainer komt naar je toe!

Personal trainer Culemborg

Ben je op zoek naar een Personal trainer in Culemborg?

 • Dan ben je hier aan het juiste adres, welkom bij Jouw Personal Trainer Aan Huis! Wij verzorgen Personal training aan huis en buiten door bijna heel Nederland, waaronder in Culemborg.

 • Wij begrijpen dat jij druk bent, weinig tijd hebt en even een BOOST nodig hebt om het sporten (weer) op te pakken. Met een drukke baan, een druk gezinsleven of andere verantwoordelijkheden kan het vrij lastig zijn om structureel te gaan (en blijven) sporten. Wij maken het jou dan ook graag gemakkelijk door je te trainen waar en wanneer het jou uitkomt. Het scheelt je tijd en gedoe!

 • Wil je graag een betere conditie krijgen, afvallen of strakker en sterker worden, maar is een sportschool niks voor jou? Personal training aan huis staat voor maatwerk. Jouw trainingen worden afgestemd op jouw persoonlijke wensen, doelen en mogelijkheden. Doordat jij doelgericht en in jouw eigen tempo traint en wordt afgeremd en gestimuleerd waar nodig, behaal jij snel resultaat.

 • 1 + 1 GRATIS. Wist je dat bij ons een sportmaatje GRATIS aan kan sluiten en dat de kosten voor het coachingstraject voor ondernemers eventueel fiscaal aftrekbaar kunnen zijn?

 • Omdat jouw trainer iedere week opnieuw met alle sportspullen bij jou op de stoep staat, en jou uit zal dagen door afwisselende trainingen, bouw je op een makkelijke manier een sportroutine op en heb je echt een stok achter de deur!
Personal trainer Culemborg

Waarom is personal training een goede investering in jezelf?

Voordelen personal training aan huis

Uitstekend
4.9
Gebaseerd op 20 recensies
beoordeel ons op
Mario is een hele goede en bekwame trainer. Die echt heel goed trainingen kan aanpassen naar verschillende niveaus waardoor je altijd het maximale uit jezelf haalt zonder over je grenzen te gaan. Hij is ook heel aardig en professioneel en weet veel van voeding. Zeker erg aan te raden, met hem bereik je je doelen zeker!
Mario doet het echt top als personal trainer aan huis! Hij staat maandagmorgen vroeg op de stoep met de meest fantastische positieve energie om ons aan t werk te zetten en fitter te worden. We leren veel van hem en het contact is sinds het invullen van een formulier op de website niets anders dan top - hij informeert ons duidelijk, reageert snel en is in voor een lolletje.
Wij trainen sinds een aantal maanden met Rick van Jouw Personal Trainer aan Huis. Iedere week een op maat gemaakt programma, waarin we uitgedaagd worden, en afgemat worden, maar wel zover dat we de volgende dag ook nog kunnen bewegen...Belangrijk, omdat we ons eigen bedrijf hebben. We voelen ons fitter, energieker en je kunt het ook aan ons lichaam gaan zien. Rick is streng genoeg en motiveert met zijn enthousiasme en zijn kennis om steeds een stapje verder te gaan.
Ik kijk uit naar iedere training. Deze zijn uitdagend en divers. Verder vind ik de weekmenu's op maat handig, geeft mij houvast v.w.b. voeding. Door gericht, onder begeleiding te kunnen werken aan beweging en voeding inmiddels mooie stappen vooruit kunnen zetten m.b.t. het behalen van mijn doelen. Dank aan trainer Nick!
Met een 15 strippenkaart en inmiddels 10x gesport met p.t. Marieke is het fijn om te ervaren dat ze luistert en goed observeert, ze trapt op mijn rem als dat nodig is en houdt me soms een spiegel voor, dit samen met haar humor zorgt ervoor dat ik elke keer moe maar met een blij en trots gevoel naar huis loop.
Ik train nu al een tijdje met Tara en ben erg tevreden. Iedere week komt zij weer met verschillende oefeningen en blijft mij uitdagen.
Ik was altijd fit, conditioneel sterk en na de eerste zwangerschap kreeg ik dat nog wel terug maar na de tweede lukte dat niet meer. Door de gerichte persoonlijk training die helemaal afgestemd was op mijn vraag was ik met 3 maanden weer terug op niveau. En nog altijd lukt het om dat vol te houden. Ik denk zelfs dat ik sterker ben in vergelijk tot voor mijn zwangerschappen.
Sinds ongeveer een half jaar traint Kim mij aan huis en ik moet zeggen in 1 woord FANTASTISCH. Op niveau en streven naar beter op een leuke manier. Uitdagend en altijd een andere oefenroutine waardoor het absoluut niet saai wordt. Ben jij ook op zoek naar zo'n trainer zou ik hier starten!! Een aanrader!!
Fantastisch!veel aandacht en gerichte training. precies wat bij je past! Zou het iedereen aanraden!!
Als ondernemer heb ik altijd een volle agenda en dan is sporten vaak niet de hoogste prioriteit . Er is altijd wel wat wat dan voorrang heeft. Doordat ik al rond 10 jaar elke vrijdag met dennis een vaste afspraak heb staan is dit voor mij de bekende stok achter de deur. Na zo'n training heb ik weer een voldaan gevoel . Zeker omdat dennis de training heel goed aanpast aan de omstandigheden van het weer maar ook hoe je op dat moment voelt. Kortom ik ben super blij dat hij me traint en mijn spiertjes elke week weer laat voelen. Een aanrader voor iedereen.
Elke week weer andere spiergroepen, andere oefeningen. Net een stapje verder dan je zelf gaat. Vakkundig en betrokken. Werken vanuit passie. Echte aanrader!
Ik train nu al een tijdje met Eva bij jouw personal trainer aan huis. Ik werd snel gebeld en er werd goed geluisterd naar m’n wensen. Ik vind het ideaal om thuis getraind te worden. Het maakt sporten voor mij laagdrempelig. Zeker omdat ik druk ben als ondernemer en moeder zijnde. Eva is mijn stok achter de deur en daagt mij op positieve wijze uit, zodat ik steeds net iets meer geef dan dat ik alleen zou trainen. Ik ben veel afgevallen en voel me een stuk fitter. Een aanrader voor iedereen die wilt werken aan haar fysieke en mentale gezondheid!
Het was precies wat ik nodig had, ik werd erg gemotiveerd om net iets harder te trainen dan ik zelf zou doen. Ook stond de trainer er altijd, dus ik kon er niet onder uit komen. Er werd een programma gemaakt aangepast aan mijn wensen. Echt een hele fijne ervaring! Ik raad het iedereen aan!
Ik ben ontzettend blij dat ik deze stap heb gemaakt! De trainer die naar me toe komt is de stok achter de deur die ik nodig had. De communicatie met zowel Charlotte als de trainer is laagdrempelig en prettig.
Ik heb lang getwijfeld of ik personal training wilde doen, maar ik kan nu zeggen dat het echt een van de betere beslissingen is die ik heb gemaakt. Zeker tijdens lockdown was het zo ontzettend fijn om een trainer te hebben die ik elke week buiten in het bos ontmoette, een persoonlijk ontwikkeld sportplan mee doorwerkte, en echt serieus resultaat heb geboekt. Super bedankt!
In augustus 2020 gestart met 1 pt per week. Het inplannen ondanks veel animo bleek geen probleem. Er was direct een goede klik met de trainer (Joyce). Ze weet me goed te motiveren en net een stapje verder te gaan. Heel veel variatie in de trainingen (corona proof) en goed advies voor oefeningen thuis. Daarnaast biedt lets do it ook persoonlijk voedingsadvies aan. Door corona ben je al genoodzaakt op afstand/digitaal contacten te leggen. Denk dat ik daardoor er minder gebruik van heb gemaakt.
Karin is een super leuke vrolijke meid en geeft goeie lessen. Ze laat ons (mij en mijn dochter) hard werken, we zijn echt kapot na een les. Het is zwaar maar dat is precies wat ik verwacht van een les. Echt voelen dat je wat gedaan hebt. Karin luisterd goed naar wat onze wensen zijn en vraagt ook wat we van de les vonden en of we nog wensen hebben voor de volgende les. Wat ik heel goed vind is dat ze een oefening uitlegt, voordoet en uitlegt waar je het moet voelen en waarom. En waar niet en waarom. Zo weet ik dat ik een oefening op de juiste manier doe en bv niet mijn rug belast.We doen het nu online (op mijn verzoek), wat jammer is, maar Karin speeld daar goed op in en heeft alle oefeningen uitgeplant die we kunnen doen. Ook heeft ze wat spullen thuis afgegeven waarmee we kunnen trainen.Dus we zijn zeker tevreden!Alette
Personal trainer Culemborg

Sinds 2007

Wat kun je van ons verwachten?

Personal trainer Culemborg

Outdoor training Culemborg

Trainen in de buitenlucht

Wist je dat buiten trainen nóg gezonder is? Zo ervaar je met een buiten training meer ontspanning, je wordt er creatiever van en je houdt sporten langer vol. Daarnaast is het ook nog eens beter voor je immuunsysteem en je verbrand meer calorieën tijdens een buitentraining. Bijvoorbeeld door koudere temperaturen, de weerstand van de wind, en het bewegen op onverharde en ongelijke ondergrond. 

Culemborg biedt verschillende locaties voor een Outdoor training. Zo kun je bijvoorbeeld door jouw personal trainer getraind worden in de natuur, op een sport-, speel- of grasveldje bij jou om de hoek, of gewoon bij jou in de tuin!

Personal trainer Culemborg

Duo personal training Culemborg

1 + 1 GRATIS

Wist je dat bij ons een sportmaatje GRATIS aan kan sluiten? Handig als je samen met een vriend of vriendin wilt trainen of de kosten wilt drukken! Daarnaast kan een Duo personal training zeer motiverend werken. Hebben jullie niet hetzelfde sportniveau of andere doelen? Dat is voor ons geen probleem want ieder traint in zijn of haar eigen tempo en krijgt een plan op maat.

Iets voor jullie? Plan bij serieuze interesse een intake + proefles in, zodat jullie vooraf kennis kunnen maken met de Personal trainer om te zien of de klik er is en of onze werkwijze bij jou past. 

Veel gestelde vragen

 • Zoek je flexibiliteit in trainingstijden, bijvoorbeeld vroeg in de ochtend voor je werk, tijdens de lunchpauze op je thuiswerkdagen of liever in de avond of het weekend? Bij Jouw Thuis Personal Trainer bieden we personal training aan huis en in de buitenlucht, 7 dagen per week, van 06:30 uur ’s ochtends tot 22 uur ’s avonds.
 • Het blijkt vaak het meest effectief te zijn om consequent op dezelfde dag van de week te trainen. Dit helpt je om een sportroutine te ontwikkelen. Maar we begrijpen ook dat dit niet voor iedereen haalbaar is, bijvoorbeeld voor mensen met onregelmatige werkuren of frequente reizen naar het buitenland. In dergelijke gevallen kun je samen met de trainer wekelijks overleggen om een schema op maat op te stellen wat betreft dag, frequentie en tijd van training. We ondersteunen je graag in dit proces. 
 • Jouw Thuis Personal Trainer komt voorzien van alle benodigde sportuitrusting naar de door jou gekozen locatie voor de training! Dit kan je eigen huis zijn (binnen of buiten bij jou in de tuin), op je werkplek of zelfs een outdoor locatie dicht bij je huis. Zoals een park, bos, de duinen of heide. Je kunt ook getraind worden op een nabijgelegen grasveld, sportveld of speeltuin.

   

 • Je hebt de mogelijkheid om te wisselen van trainingslocaties. Bijvoorbeeld, als het hard regent, verplaats je de training naar binnen. Bij mooi weer kun je genieten van een buitenworkout. Dankzij deze locatievariatie blijft je motivatie op peil en wordt je lichaam telkens opnieuw uitgedaagd. Dit wordt versterkt door verschillende trainingsmethodes (zoals boksen, HIIT, krachttraining, cardio, yoga, pilates, balanstraining, etc.) en het gebruik van diverse sportuitrusting zoals elastieken, kettlebells, dumbells, TRX, enzovoorts.

   

 • Jouw Thuis Personal Trainer hanteert een systeem van strippenkaarten. Dit heeft als voordeel dat je niet gebonden bent aan een vast abonnement en je zelf bepaalt hoe frequent je wilt trainen. Wil je bijvoorbeeld 2x per week beginnen, omdat je een motivatieboost nodig hebt? En later afbouwen naar 1x per week met een GRATIS thuistrainingsschema? Dat is mogelijk!

   

 • Verder is het geen probleem als je een keer op vakantie gaat of een weekendje weg bent. Informeer jouw trainer op tijd en je zult geen trainingen mislopen.
 • De tarieven voor een personal trainer (aan huis of buiten) in Culemborg vind je hier

Culemborg biedt verschillende locaties voor een Outdoor training. Zo kun je door jouw personal trainer getraind worden op een sport-, speel- of grasveldje bij jou om de hoek, of gewoon bij jou in de tuin!

Overleg vooraf met jouw personal trainer welke specifieke locatie en trainingsmogelijkheden het beste aansluiten bij jouw trainingsdoelen en behoeften.

Wil je samen trainen met je partner, vriend(in), familielid, collega, of wie dan ook? Bij ons traint een tweede persoon GRATIS mee! Het uurtarief verandert niet, ongeacht hoeveel mensen er deelnemen. Je hoeft dus geen extra kosten te dragen wanneer er één of meerdere deelnemers meedoen. Dit is dus de perfecte manier om de uitgaven voor een personal trainer te minimaliseren! 

Helaas kunnen we geen gestandaardiseerd antwoord geven op deze vraag. Dit komt omdat er vele factoren meespelen, zoals: 

 • Jouw doel: wil je 20 kilo verliezen, gespierder worden, passen in oude kleding, meedoen aan een marathon of een nieuwe levensstijl aannemen?
 • Jouw trainingsschema: plan je één keer per week een sessie met een personal trainer of drie keer? Doe je ook zelfstandige trainingen? Over het algemeen geldt: hoe actiever je bent, hoe sneller je gewicht verliest, gespierder wordt of verlost raakt van bepaalde klachten.
 • Jouw voedingsgewoonten: besteed je veel aandacht aan je dieet (bijvoorbeeld door gebruik te maken van ons werkboek met diverse voedingstips), of negeer je dit aspect?
 • Jouw stressniveau: stress kan een negatieve impact hebben op zowel je fysieke als mentale gezondheid.
 • Jouw genetische predispositie: sommige mensen kunnen sneller spieren opbouwen dan anderen.
 • Jouw hormonale balans: bijvoorbeeld, vrouwen in de menopauze komen sneller aan en verliezen moeilijker gewicht.
 • Jouw huidige fitheid: heb je recentelijk nog gesport of juist helemaal niet?
 • Jouw toewijding aan het behalen van je doelen: veel aspecten beïnvloeden je gezondheid en trainingsresultaten, waaronder je bewegings- en eetgewoonten, slaappatroon, stressniveau, evenwicht tussen activiteit en rust, zelfbeeld en mindset. Vaak vereist het doorbreken van oude gewoonten. Dergelijke gedragsveranderingen gaan meestal niet vanzelf. Het is aan jou hoe je hiermee omgaat en welke keuzes je maakt.


Zoals je kunt zien, kunnen we geen zekerheid bieden over het behalen van specifieke resultaten binnen een bepaalde tijd. Wat we wel kunnen doen, is je adviseren, inspireren, motiveren en ondersteunen. Door middel van coaching, begeleiding en training streven we naar duurzame resultaten.
 

 • Dat is geen enkel bezwaar voor ons. Iedereen heeft een uniek sportniveau en verschillende doelen. Personal training is specifiek afgestemd op het individu, omdat iedere persoon uniek is. De trainer houdt dan ook rekening met het individu dat hij voor zich heeft en kiest oefeningen die aansluiten bij de doelen, behoeften, conditie, coördinatie, flexibiliteit, snelheid en kracht van elke persoon. Ook eventuele blessures worden hierbij meegenomen.
 • Dus in jouw situatie; als je vriend sterker is dan jij, zal de trainer hem vragen om de oefeningen vaker te doen of te trainen met een zwaarder gewicht.
 • Wil je tijdens je programma een keer een extra persoon meenemen? Bespreek dit van tevoren met de trainer, zodat jouw personal trainer de les goed kan voorbereiden. De extra deelnemer moet van tevoren een medische vragenlijst invullen. Dit zorgt ervoor dat de trainer op de hoogte is van zijn of haar doelen, verwachtingen en eventuele fysieke beperkingen.
 • Zeker, we kunnen een trainingsprogramma voor thuis (of tijdens jouw vakantie of zakenreis) voor je samenstellen. Het is juist geweldig als je zelfstandig traint naast onze sessies! Dit helpt je sneller je doelen te bereiken en houdt je gemotiveerd.
 • Jouw trainer kan een uniek trainingsprogramma ontwikkelen dat speciaal is aangepast aan jouw behoeften, doelen en capaciteiten.
 • Geen zorgen over extra kosten, het thuis- (of buiten-) trainingsprogramma is inbegrepen in de prijs.
 • Je kunt je persoonlijke trainingsprogramma terugvinden in onze app, uitgelegd via een 3D-video. Zo kun je precies zien hoe je de oefeningen uitvoert, hoe vaak en met welke gewichten.
 • Niet alleen biedt onze app op maat gemaakte trainingsprogramma’s, maar je hebt ook toegang tot algemene trainingsprogramma’s. Je kunt ons Leefstijlwerkboek erin terugvinden, toegang krijgen tot onze community, en via de app op maat gemaakte weekplannen bestellen. Dit alles met als doel om jou te inspireren tot een nog gezondere levensstijl, naast training en coaching.
 • Ja, dat is mogelijk. Ons team bestaat uit een brede selectie aan zowel vrouwelijke als mannelijke personal trainers. 
 • De invulling hangt sterk samen met jouw persoonlijke doelstellingen, voorkeuren en fysieke capaciteiten. Jouw unieke programma wordt daarom hieraan aangepast.

   

 • Er is een scala aan trainingsmethoden en combinaties mogelijk. Bijvoorbeeld cardiotraining, krachttraining, boksoefeningen, yoga, pilates, HIIT en meer.

   

 • Er zijn talloze oefeningen die je kunt uitvoeren met je eigen lichaamsgewicht waarmee je jouw gehele lijf traint. Daarnaast kan jouw personal trainer apparatuur meebrengen, zoals dumbbells, een medicineball, TRX, weerstandsbanden of een kettlebell. Buiten kun je ook objecten zoals trappen, banken, muren, grote rotsblokken, enz. in je training incorporeren. Onze trainers zijn bijzonder vindingrijk!

   

 • Elke sessie draait om jou. Jouw personal trainer houdt rekening met hoe jij je die dag voelt, je energieniveau en mogelijke fysieke ongemakken. De trainer motiveert en tempert jou indien nodig, en zorgt dat de oefeningen correct worden uitgevoerd. Zo kun jij optimaal profiteren van de training en blessures voorkomen, altijd in jouw eigen ritme.

   

 • Met personal coaching kun je je mentale gezondheid verbeteren tijdens de training. Samen met je trainer/coach kun je onder andere werken aan het verbeteren van je mindset en evenwicht. Geef jouw behoeften aan, zodat we dit kunnen meenemen bij het vinden van de juiste match.

   

 • Diverse doelstellingen kunnen worden gerealiseerd met jouw persoonlijke coach. We hebben al veel klanten ondersteund bij het bereiken van de volgende doelen:
 • Gewichtsverlies of -toename;
 • Het versterken en definiëren van spieren;
 • Verhoogde energieniveaus;
 • Het aannemen van gezondere eetgewoonten;
 • Vermindering van snackbuien en vermoeidheid;
 • Het verminderen van medicatie;
 • Verbeterde slaapkwaliteit;
 • Optimaliseren van werk- en lichaamshouding;
 • Vermindering of eliminatie van fysieke ongemakken;
 • Conditieverbetering;
 • Stabilisering van de hormoonbalans, vermindering van overgangssymptomen;
 • Fit blijven tijdens de zwangerschap;
 • Snel weer in vorm na de bevalling;
 • Zichtbaar gedefinieerde spieren;
 • Verminderde stresslevels;
 • Verminderde stemmingswisselingen;
 • Een positiever zelfbeeld, meer zelfvertrouwen;
 • Verbetering van geheugen en concentratie;
 • Stimuleren van creativiteit;
 • Meer voldoening en productiviteit op het werk;
 • Persoonlijke grenzen herkennen en ontwikkelen;
 • Verbeterde mentale evenwichtigheid;
 • Betere zelfzorg, meer tijd voor jezelf;
 • Verhoogde ontspanning;
 • Ontwikkeling van discipline en doorzettingsvermogen;
 • Meer plezier in sporten.

Voor een training is er niet veel ruimte vereist. Een beetje ruimte om te bewegen is al genoeg. De training kan binnenshuis plaatsvinden, zowel thuis als op je werkplek. Het kan ook buiten in jouw tuin of een nabijgelegen locatie zijn, zoals een park, bos of speelveld. Je kunt trainen waar je maar wilt en zelfs afwisselen in locaties. 

Bovenop de trainingen ontvang je van ons een kosteloos Leefstijlwerkboek vol met vele waardevolle voedingstips. Mocht je echter de voorkeur geven aan wekelijkse schema’s, dan is dat ook een optie bij ons. Vanaf slechts €5,83 per maand kun je aangepaste voedingsschema’s (inclusief een handige boodschappenlijst van Albert Heijn) aanschaffen. Deze worden afgestemd op jouw energiebehoefte en we houden rekening met eventuele dieetwensen. Klik hier voor aanvullende details. 

Na je eerste training met Jouw Personal Trainer Aan Huis ontvang je via e-mail de factuur voor het gekozen pakket, compleet met een gebruiksvriendelijke (Mollie) betaallink. De factuur dient binnen een termijn van 14 dagen te worden betaald. 

error: Deze content is beveiligd!