fbpx

De trainer komt naar je toe!

Uitstekend
4.9
Gebaseerd op 20 recensies
beoordeel ons op
Mario is een hele goede en bekwame trainer. Die echt heel goed trainingen kan aanpassen naar verschillende niveaus waardoor je altijd het maximale uit jezelf haalt zonder over je grenzen te gaan. Hij is ook heel aardig en professioneel en weet veel van voeding. Zeker erg aan te raden, met hem bereik je je doelen zeker!
Mario doet het echt top als personal trainer aan huis! Hij staat maandagmorgen vroeg op de stoep met de meest fantastische positieve energie om ons aan t werk te zetten en fitter te worden. We leren veel van hem en het contact is sinds het invullen van een formulier op de website niets anders dan top - hij informeert ons duidelijk, reageert snel en is in voor een lolletje.
Wij trainen sinds een aantal maanden met Rick van Jouw Personal Trainer aan Huis. Iedere week een op maat gemaakt programma, waarin we uitgedaagd worden, en afgemat worden, maar wel zover dat we de volgende dag ook nog kunnen bewegen...Belangrijk, omdat we ons eigen bedrijf hebben. We voelen ons fitter, energieker en je kunt het ook aan ons lichaam gaan zien. Rick is streng genoeg en motiveert met zijn enthousiasme en zijn kennis om steeds een stapje verder te gaan.
Ik kijk uit naar iedere training. Deze zijn uitdagend en divers. Verder vind ik de weekmenu's op maat handig, geeft mij houvast v.w.b. voeding. Door gericht, onder begeleiding te kunnen werken aan beweging en voeding inmiddels mooie stappen vooruit kunnen zetten m.b.t. het behalen van mijn doelen. Dank aan trainer Nick!
Met een 15 strippenkaart en inmiddels 10x gesport met p.t. Marieke is het fijn om te ervaren dat ze luistert en goed observeert, ze trapt op mijn rem als dat nodig is en houdt me soms een spiegel voor, dit samen met haar humor zorgt ervoor dat ik elke keer moe maar met een blij en trots gevoel naar huis loop.
Ik train nu al een tijdje met Tara en ben erg tevreden. Iedere week komt zij weer met verschillende oefeningen en blijft mij uitdagen.
Ik was altijd fit, conditioneel sterk en na de eerste zwangerschap kreeg ik dat nog wel terug maar na de tweede lukte dat niet meer. Door de gerichte persoonlijk training die helemaal afgestemd was op mijn vraag was ik met 3 maanden weer terug op niveau. En nog altijd lukt het om dat vol te houden. Ik denk zelfs dat ik sterker ben in vergelijk tot voor mijn zwangerschappen.
Sinds ongeveer een half jaar traint Kim mij aan huis en ik moet zeggen in 1 woord FANTASTISCH. Op niveau en streven naar beter op een leuke manier. Uitdagend en altijd een andere oefenroutine waardoor het absoluut niet saai wordt. Ben jij ook op zoek naar zo'n trainer zou ik hier starten!! Een aanrader!!
Fantastisch!veel aandacht en gerichte training. precies wat bij je past! Zou het iedereen aanraden!!
Als ondernemer heb ik altijd een volle agenda en dan is sporten vaak niet de hoogste prioriteit . Er is altijd wel wat wat dan voorrang heeft. Doordat ik al rond 10 jaar elke vrijdag met dennis een vaste afspraak heb staan is dit voor mij de bekende stok achter de deur. Na zo'n training heb ik weer een voldaan gevoel . Zeker omdat dennis de training heel goed aanpast aan de omstandigheden van het weer maar ook hoe je op dat moment voelt. Kortom ik ben super blij dat hij me traint en mijn spiertjes elke week weer laat voelen. Een aanrader voor iedereen.
Elke week weer andere spiergroepen, andere oefeningen. Net een stapje verder dan je zelf gaat. Vakkundig en betrokken. Werken vanuit passie. Echte aanrader!
Ik train nu al een tijdje met Eva bij jouw personal trainer aan huis. Ik werd snel gebeld en er werd goed geluisterd naar m’n wensen. Ik vind het ideaal om thuis getraind te worden. Het maakt sporten voor mij laagdrempelig. Zeker omdat ik druk ben als ondernemer en moeder zijnde. Eva is mijn stok achter de deur en daagt mij op positieve wijze uit, zodat ik steeds net iets meer geef dan dat ik alleen zou trainen. Ik ben veel afgevallen en voel me een stuk fitter. Een aanrader voor iedereen die wilt werken aan haar fysieke en mentale gezondheid!
Het was precies wat ik nodig had, ik werd erg gemotiveerd om net iets harder te trainen dan ik zelf zou doen. Ook stond de trainer er altijd, dus ik kon er niet onder uit komen. Er werd een programma gemaakt aangepast aan mijn wensen. Echt een hele fijne ervaring! Ik raad het iedereen aan!
Ik ben ontzettend blij dat ik deze stap heb gemaakt! De trainer die naar me toe komt is de stok achter de deur die ik nodig had. De communicatie met zowel Charlotte als de trainer is laagdrempelig en prettig.
Ik heb lang getwijfeld of ik personal training wilde doen, maar ik kan nu zeggen dat het echt een van de betere beslissingen is die ik heb gemaakt. Zeker tijdens lockdown was het zo ontzettend fijn om een trainer te hebben die ik elke week buiten in het bos ontmoette, een persoonlijk ontwikkeld sportplan mee doorwerkte, en echt serieus resultaat heb geboekt. Super bedankt!
In augustus 2020 gestart met 1 pt per week. Het inplannen ondanks veel animo bleek geen probleem. Er was direct een goede klik met de trainer (Joyce). Ze weet me goed te motiveren en net een stapje verder te gaan. Heel veel variatie in de trainingen (corona proof) en goed advies voor oefeningen thuis. Daarnaast biedt lets do it ook persoonlijk voedingsadvies aan. Door corona ben je al genoodzaakt op afstand/digitaal contacten te leggen. Denk dat ik daardoor er minder gebruik van heb gemaakt.
Karin is een super leuke vrolijke meid en geeft goeie lessen. Ze laat ons (mij en mijn dochter) hard werken, we zijn echt kapot na een les. Het is zwaar maar dat is precies wat ik verwacht van een les. Echt voelen dat je wat gedaan hebt. Karin luisterd goed naar wat onze wensen zijn en vraagt ook wat we van de les vonden en of we nog wensen hebben voor de volgende les. Wat ik heel goed vind is dat ze een oefening uitlegt, voordoet en uitlegt waar je het moet voelen en waarom. En waar niet en waarom. Zo weet ik dat ik een oefening op de juiste manier doe en bv niet mijn rug belast.We doen het nu online (op mijn verzoek), wat jammer is, maar Karin speeld daar goed op in en heeft alle oefeningen uitgeplant die we kunnen doen. Ook heeft ze wat spullen thuis afgegeven waarmee we kunnen trainen.Dus we zijn zeker tevreden!Alette
Personal trainer aan huis
error: Deze content is beveiligd!