fbpx

vrouwelijke Personal trainer Soesterberg

Ben je op zoek naar een Personal trainer in Soesterberg?

Voor vrouwen door vrouwen

Vrouwelijke personal trainster

Het lichaam van een vrouw functioneert anders dan die van een man. Zo heeft de menstruele cyclus invloed op de training, maar ook een hormonale disbalans zoals bij een eventuele zwangerschap of overgang. Veel vrouwen trainen dan ook vaak bij voorkeur met een vrouwelijke personal trainster. Ze ervaren vaak meer herkenning, begrip en minder schaamte bij een vrouwelijke trainster. 

Omdat onze vrouwelijke Personal trainsters veel kennis en ervaring hebben rondom het trainen en begeleiden van vrouwen, is bij ons een nog gerichtere aanpak mogelijk!

Personal trainster aan huis

Is een Personal trainster aan huis iets voor jou?

Gemak en flexibiliteit

Train hoe vaak, waar en wanneer jij wilt

Ruim 15 jaar ervaring

Wat kun je van ons verwachten?

Gezien in, of in samenwerking met:

Duo training Soesterberg

1 + 1 GRATIS

Bij Jouw Personal Trainer Aan Huis kan een sportmaatje GRATIS aansluiten. Handig wanneer je samen met je partner, een vriend of vriendin wil trainen of samen de kosten wil delen! Hebben jullie niet hetzelfde sportniveau of andere doelen? Dat is voor ons geen probleem want ieder krijgt een plan op maat.

Iets voor jullie? Plan bij serieuze interesse een GRATIS intake + proefles in, zodat jullie vooraf kennis kunnen maken met de Personal trainster om te zien of de klik er is. 

Trainen in de buitenlucht

Lijkt het jou fijn om lekker in de buitenlucht te trainen? Soesterberg biedt verschillende locaties voor een Outdoor Personal training, zoals de Soesterduinen. Maar de Outdoor training kan ook verzorgd worden bij jou in de tuin of op een gras- sport- of speelveldje bij jou in de buurt. Bij ons train je op jouw gewenste dag, tijdstip en locatie.

error: Deze content is beveiligd!