fbpx
Personal trainer Amsterdam

Voor vrouwen door vrouwen

Ben je op zoek naar een Personal trainster in Haarlem?

 • Dan ben je hier aan het juiste adres, welkom bij Jouw Personal Trainer Aan Huis! Wij verzorgen Personal training op gewenste locatie in Haarlem, speciaal voor vrouwen door vrouwen.

   

 • Wij begrijpen het dat je druk bent en weinig tijd hebt. Met een drukke baan, een druk gezinsleven of andere verplichtingen kan het vrij lastig zijn om structureel te gaan sporten. Daarom maken we het jou graag gemakkelijk door je te trainen waar en wanneer het jou uitkomt. De trainster komt met alle spullen je toe. Dat scheelt je tijd en gedoe. Die vaste afspraak die wekelijks terugkomt in je agenda, werkt als stok achter de deur!

 • Ons team bestaat uit meer dan 60 vrouwelijke personal trainsters. Het lichaam van een vrouw functioneert anders dan die van een man. Zo heeft de menstruele cyclus invloed op de training, maar ook een hormonale disbalans zoals bij een eventuele zwangerschap of overgang. Veel vrouwen trainen dan ook vaak bij voorkeur met een vrouwelijke personal trainster. Ze ervaren vaak meer herkenning, begrip en minder schaamte bij een vrouwelijke trainster.

 • Of je nu woont in het Kleverpark, het centrum, de Vijfhoek, vogelbuurt of planetenbuurt, dat maakt voor ons niet uit. We zijn actief in en rondom Haarlem.

 • 1+1 GRATIS. Wist je dat bij ons een sportmaatje GRATIS aan kan sluiten? Handig wanneer je samen de kosten wilt delen!

 • Naast de Personal training krijg je een Leefstijl werkboek cadeau, zodat je ook met je voeding, mindset en balans aan de slag kunt.

 • Wij zijn jouw stok achter de deur!
Trainen waar en wanneer jullie willen

Locatie

Trainen waar en wanneer jij wilt

Wanneer komt het trainen jou het beste uit? Is dat in de ochtend, middag of avond, of juist in de weekenden? En wil je aan huis getraind worden, of juist buiten in een park of bos of op een veldje vlak bij jou in de buurt? Bij ons train je waar en wanneer jij wilt in Haarlem. De trainster komt met alle spullen naar je toe, je hoeft er dus niks voor aan te schaffen!

Ruim 15 jaar ervaring

Wat kun je van ons verwachten?

Personal training aan huis3

Doelstelling

Welke doelen kun je zoal met ons bereiken?

 • Afvallen of aankomen
 • Meer energie
 • Strakker, sterker lichaam
 • Beter zelfbeeld
 • Aanpak of voorkomen van lichamelijke klachten
 • Betere belastbaarheid op zowel persoonlijk als op zakelijk vlak
 • Meer balans
 • Gezondere leefstijl, etc.
Personal trainer Haarlem2

Duo training Haarlem

1 + 1 GRATIS

Wist je dat bij ons een sportmaatje GRATIS aan kan sluiten? Handig wanneer je de kosten wilt delen met een vriend(in)! Daarnaast kan een Duo training zeer motiverend werken. Hebben jullie niet hetzelfde sportniveau of andere doelen? Dat is voor ons geen probleem want ieder krijgt een plan op maat.

Iets voor jullie? Plan bij serieuze interesse een GRATIS intake + proefles in Haarlem in, zodat jullie vooraf kennis kunnen maken met de trainer om te zien of de klik er is. 

Outdoor Personal training Haarlem

Trainen in de buitenlucht

Haarlem biedt vele leuke plekken voor een buiten training. Waaronder het Kenaupark, in de Duinen, De Haarlemmerhout, Frederikspark of aan de Molenplas. Maar ook andere parken en open ruimten in en rondom Haarlem zijn geschikt om het hele jaar door met je Personal trainer buiten te kunnen trainen. Bij ons train je op jouw gewenste dag, tijdstip en locatie. 

Vrijblijvende afspraak

GRATIS intake + proefles

Ben jij bereid om serieus met één van onze vrouwelijke Personal trainsters te werken aan jouw persoonlijke gezondheidsdoelen? Maar wil je eerst kennismaken met de trainster om te zien of je een klik met haar hebt en of onze werkwijze en visie jou aanspreekt? Dat kan!

Wij besteden veel aandacht aan het maken van een goede match. Want die klik is de basis voor een leuke én effectieve samenwerking. Maak nu een afspraak voor een GRATIS intake met proefles in Haarlem of neem contact met ons op voor meer informatie.

error: Deze content is beveiligd!