fbpx

De trainer komt naar je toe!

Personal trainer Geervliet

Ben je op zoek naar een Personal trainer in Geervliet?

 • Dan ben je hier aan het juiste adres, welkom bij Jouw Personal Trainer Aan Huis! Wij verzorgen Personal training op gewenste locatie in en rondom Geervliet. Ons team bestaat uit meer dan 100 personal trainers en is actief door bijna heel Nederland.
 • Wij begrijpen dat je druk bent en weinig tijd hebt. Met een drukke baan, een druk gezinsleven of andere verantwoordelijkheden kan het vrij lastig zijn om structureel te gaan sporten. Wij maken het je dan ook graag gemakkelijk door jou te trainen waar en wanneer het jou uitkomt.

   

 • De trainster komt met alle spullen je toe. Dat scheelt je tijd en gedoe. Die vaste afspraak die wekelijks terugkomt in je agenda, werkt als stok achter de deur!

   

 • Wil je graag een betere conditie krijgen, afvallen of strakker en sterker worden? Personal training is maatwerk. Zo krijg je bij ons een plan op maat dat afgestemd wordt op jouw persoonlijke wensen, doelen en mogelijkheden.
 • 1+1 GRATIS. Wist je dat bij ons een sportmaatje GRATIS aan kan sluiten en dat de kosten voor het coachingstraject voor ondernemers eventueel fiscaal aftrekbaar kunnen zijn?
 • Naast de Personal training krijg je een Leefstijl werkboek cadeau, zodat je ook met je voeding, mindset en balans aan de slag kunt.
 • Wij zijn jouw stok achter de deur!

Personal trainer aan huis

Is een Personal trainer aan huis iets voor jou?

Gemak en flexibiliteit

Train hoe vaak, waar en wanneer jij wil

 • Wanneer komt het trainen jou het beste uit? Is dat in de ochtend, middag, avond of juist in de weekenden? En wil je aan huis getraind worden, of juist buiten in een park of bos of op een veldje bij jou in de buurt?

   

 • Bij ons train je waar en wanneer jij wil in Geervliet. De trainer komt met alle spullen naar je toe. Je hoeft er dus niks voor aan te schaffen!
 • Omdat wij met strippenkaarten werken, bepaal jijzelf de frequentie van het trainen. Veel mensen starten bijvoorbeeld twee keer in de week en bouwen dit later weer af naar 1x in de week omdat ze naast de 1:1 training zelfstandig willen gaan sporten. En wist je dat onze strippenkaarten voor 3 jaar geldig zijn? Zo zou je dus prima een keer een weekend weg kunnen of op vakantie gaan, zonder dat je trainingen kwijt raakt.

Ruim 15 jaar ervaring

Wat kun je van ons verwachten?

Gezien in, of in samenwerking met:
Personal trainer Driebergen

Duo training Geervliet

1 + 1 GRATIS

Bij Jouw Personal Trainer Aan Huis kan een sportmaatje GRATIS aansluiten. Handig wanneer je samen met je partner, een vriend of vriendin wil trainen of samen de kosten wil delen! Hebben jullie niet hetzelfde sportniveau of andere doelen? Dat is voor ons geen probleem want ieder krijgt een plan op maat.

Iets voor jullie? Plan bij serieuze interesse een intake + proefles in, zodat jullie vooraf kennis kunnen maken met de Personal trainer om te zien of de klik er is. 

Outdoor training Geervliet

Trainen in de buitenlucht

Lijkt het jou fijn om lekker in de buitenlucht te trainen? Geervliet biedt verschillende locaties voor een Outdoor Personal training. Maar de Outdoor training kan ook verzorgd worden bij jou in de tuin of op een gras- sport- of speelveldje bij jou in de buurt. Bij ons train je op jouw gewenste dag, tijdstip en locatie. 

error: Deze content is beveiligd!