fbpx

Personal trainer Baarn

Ben je op zoek naar een Personal trainer in Baarn?

Voor vrouwen door vrouwen

Vrouwelijke personal trainster

Het lichaam van een vrouw functioneert anders dan die van een man. Zo heeft de menstruele cyclus invloed op de training, maar ook een hormonale disbalans zoals bij een eventuele zwangerschap of overgang. Veel vrouwen trainen dan ook vaak bij voorkeur met een vrouwelijke personal trainster. Ze ervaren vaak meer herkenning, begrip en minder schaamte bij een vrouwelijke trainster. 

Omdat onze vrouwelijke Personal trainsters veel kennis en ervaring hebben rondom het trainen en begeleiden van vrouwen, is bij ons een nog gerichtere aanpak mogelijk!

Personal trainer aan huis Baarn

Is een Personal trainster aan huis iets voor jou?

Gemak en flexibiliteit

Train hoe vaak, waar en wanneer jij wilt

Ruim 15 jaar ervaring

Wat kun je van ons verwachten?

Gezien in, of in samenwerking met:

Duo training Baarn

1 + 1 GRATIS

Wist je dat bij ons een sportmaatje GRATIS aan kan sluiten? Handig wanneer je de kosten wilt delen met een vriend(in)! Daarnaast kan een Duo training zeer motiverend werken. Hebben jullie niet hetzelfde sportniveau of andere doelen? Dat is voor ons geen probleem want ieder krijgt een plan op maat.

Iets voor jullie? Plan bij serieuze interesse een GRATIS intake + proefles in, zodat jullie vooraf kennis kunnen maken met de Personal trainster om te zien of de klik er is. 

Outdoor training Baarn

Trainen in de buitenlucht

Wil je lekker in de buitenlucht te trainen? Baarn biedt verschillende locaties voor een Outdoor training, zoals het Baarnse Bos, Wolkenberg, Lage Vuursche of het Spechtenpad. Maar de Outdoor Personal training kan ook verzorgd worden bij jou in de tuin of op een gras- sport- of speelveldje bij jou in de buurt. Bij ons train je op jouw gewenste dag, tijdstip en locatie. Maar net wat jou goed uitkomt!

error: Deze content is beveiligd!