fbpx

De trainer komt naar je toe!

Personal trainer Amsterdam

Vrouwelijke personal trainer Amsterdam

Ben je op zoek naar een vrouwelijke personal trainer in Amsterdam?

 • Dan ben je hier aan het juiste adres, welkom bij Jouw Personal Trainer Aan Huis!

 • Ben je druk, heb je weinig tijd en lukt het je maar niet om in een fijn sportritme te komen? Wij verzorgen Personal training op gewenste moment en locatie in Amsterdam, speciaal vóór en dóór Vrouwen.

 • Wil je afvallen, fitter, sterker of strakker worden of gewoonweg een gezondere leefstijl ontwikkelen? Door Personal training en coaching, leefstijl- en voedingstips ondersteunen we je bij het behalen van jouw persoonlijke doelen.

 • Of je nu woont in de Jordaan, aan de Grachtengordel, in IJburg, rondom het Vondelpark of het Paleiskwartier, dat maakt voor ons niet uit. Je vindt ons namelijk in heel Amsterdam.

 • Wij maken het jou graag gemakkelijk door je te trainen waar en wanneer het jou uitkomt. De trainster komt met alle spullen naar je toe. Dat scheelt je tijd en gedoe!

   

 • Die vaste afspraak die wekelijks terugkomt in jouw agenda, werkt echt als stok achter de deur! Net als dat je iedere week opnieuw uitgedaagd wordt door afwisselende trainingen en jij doelgericht traint onder begeleiding van jouw eigen Personal trainster!

 • Wist je dat een sportmaatje bij ons GRATIS mee kan trainen? Handig als je samen met je partner wil trainen of de kosten wil delen met een vriend(in)!

 • Ben je ondernemer? De kosten voor ons coachingstraject kunnen eventueel fiscaal aftrekbaar zijn.

   

Personal trainer Amsterdam

Personal trainer vrouw

Train waar en wanneer jij wil

Wanneer komt het trainen jou het beste uit? Is dat in de ochtend, middag of avond, of juist in de weekenden? En wil je aan huis getraind worden, of juist buiten in een park of bos of op een veldje bij jou in de buurt? Bij ons train je waar en wanneer jij wil in Amsterdam. De trainster komt met alle spullen naar je toe, je hoeft er dus niks voor aan te schaffen!

Sinds 2007

Wat kun je van ons verwachten?

Personal trainer Amsterdam
Personal trainer Amsterdam

Duo personal training vrouw AMsterdam

1 + 1 GRATIS

Bij ons kan een sportmaatje GRATIS meetrainen. Handig als je samen met je partner, een vriend of vriendin wil trainen, of wanneer je de kosten wil drukken van een vrouwelijke personal trainer aan huis/buiten! Daarnaast kan een Duo training zeer motiverend werken. Hebben jullie niet hetzelfde sportniveau of andere doelen? Dat is voor ons geen probleem want ieder krijgt een plan op maat.

Iets voor jullie? Plan bij serieuze interesse een intake + proefles in, zodat jullie vooraf kennis kunnen maken met de trainster om te zien of de klik er is. 

Doelen

Welke doelen kun je zoal met ons bereiken?

 • Afvallen of aankomen;
 • Meer energie;
 • Strakker, sterker lichaam;
 • Beter zelfbeeld;
 • Aanpak of voorkomen van lichamelijke klachten;
 • Betere belastbaarheid op zowel persoonlijk als op zakelijk vlak;
 • Vergroten creativiteit en productiviteit;
 • Meer balans;
 • Stabielere hormoonbalans;
 • Verbeteren slaappatroon;
 • Versterken immuunsysteem;
 • Verbeteren algehele vitaliteit;
 • Minder stress;
 • Fit zwanger of back in shape na een bevalling;
 • Meer zelfvertrouwen, discipline en doorzettingsvermogen;
 • Ontwikkelen algehele gezondere leefstijl.
Personal trainer Amsterdam

Outdoor training Amsterdam vrouw

Buiten trainen

Amsterdam biedt vele leuke plekken voor een buiten training. Waaronder het Westerpark, Vondelpark, het Amsterdamse Bos en het Beatrixpark. Maar ook andere parken en open ruimten in Amsterdam zijn geschikt om het hele jaar door met je Personal trainster buiten te kunnen trainen. Wij zijn jouw Personal trainster waar en wanneer jij wil. 

Veel gestelde vragen

 • Zoek je flexibiliteit in trainingstijden, bijvoorbeeld vroeg in de ochtend voor je werk, tijdens de lunchpauze op je thuiswerkdagen of liever in de avond of het weekend? Bij Jouw Thuis Personal Trainer bieden we personal training aan huis en in de buitenlucht, 7 dagen per week, van 06:30 uur ’s ochtends tot 22 uur ’s avonds.
 • Het blijkt vaak het meest effectief te zijn om consequent op dezelfde dag van de week te trainen. Dit helpt je om een sportroutine te ontwikkelen. Maar we begrijpen ook dat dit niet voor iedereen haalbaar is, bijvoorbeeld voor mensen met onregelmatige werkuren of frequente reizen naar het buitenland. In dergelijke gevallen kun je samen met de trainer wekelijks overleggen om een schema op maat op te stellen wat betreft dag, frequentie en tijd van training. We ondersteunen je graag in dit proces. 
 • Jouw Thuis Personal Trainer komt voorzien van alle benodigde sportuitrusting naar de door jou gekozen locatie voor de training! Dit kan je eigen huis zijn (binnen of buiten bij jou in de tuin), op je werkplek of zelfs een outdoor locatie dicht bij je huis. Zoals een park, bos, de duinen of heide. Je kunt ook getraind worden op een nabijgelegen grasveld, sportveld of speeltuin.

   

 • Je hebt de mogelijkheid om te wisselen van trainingslocaties. Bijvoorbeeld, als het hard regent, verplaats je de training naar binnen. Bij mooi weer kun je genieten van een buitenworkout. Dankzij deze locatievariatie blijft je motivatie op peil en wordt je lichaam telkens opnieuw uitgedaagd. Dit wordt versterkt door verschillende trainingsmethodes (zoals boksen, HIIT, krachttraining, cardio, yoga, pilates, balanstraining, etc.) en het gebruik van diverse sportuitrusting zoals elastieken, kettlebells, dumbells, TRX, enzovoorts.

   

 • Jouw Thuis Personal Trainer hanteert een systeem van strippenkaarten. Dit heeft als voordeel dat je niet gebonden bent aan een vast abonnement en je zelf bepaalt hoe frequent je wilt trainen. Wil je bijvoorbeeld 2x per week beginnen, omdat je een motivatieboost nodig hebt? En later afbouwen naar 1x per week met een GRATIS thuistrainingsschema? Dat is mogelijk!

   

 • Verder is het geen probleem als je een keer op vakantie gaat of een weekendje weg bent. Informeer jouw trainer op tijd en je zult geen trainingen mislopen.

De tarieven voor een personal trainer (aan huis of buiten) in Amsterdam vind je hier

 


 

In Amsterdam zijn er verschillende outdoor locaties waar je kunt trainen met je personal trainer. Hier zijn enkele suggesties:

 1. Vondelpark: Misschien wel het bekendste park van Nederland, ideaal voor hardlopen, intervaltrainingen, yoga, en meer. Met zijn uitgestrekte paden en open velden biedt het voldoende ruimte voor diverse workouts.

 2. Westerpark: Een levendig park met groene ruimtes, paden en zelfs enkele fitnessapparaten. Hier kun je trainen met uitzicht op het historische industriële erfgoed.

 3. Rembrandtpark: Iets rustiger dan het Vondelpark en daardoor soms prettiger voor trainingssessies. Het heeft diverse paden en groene gebieden.

 4. Amsterdamse Bos: Een enorm bosgebied net buiten het centrum van Amsterdam. Je kunt hier kilometers hardlopen, fietsen of wandelen. Er zijn ook open velden, meren, en zelfs een roeibaan.

 5. Oosterpark: Gelegen in Amsterdam Oost, dit park biedt zowel schaduwrijke paden als zonnige velden voor diverse activiteiten.

 6. Gaasperplas: In het zuidoosten van Amsterdam, een prachtige plek met water en groen. Ideaal voor hardlopen rond het meer of het doen van oefeningen in de nabijgelegen velden.

 7. IJburg: De stranden van IJburg kunnen een perfecte plek zijn voor zandtrainingen, yoga of andere activiteiten.

 8. Beatrixpark: Een rustiger en kleiner park in de buurt van de Zuidas. Dit park heeft mooie tuinen, vijvers en paden.

 9. Sarphatipark: Een klein maar levendig park in De Pijp, geschikt voor korte trainingssessies of yoga.

 10. Twiske: Hoewel het technisch gezien buiten Amsterdam ligt, is dit grote natuurgebied met meren, velden en paden een prachtige plek voor uitgebreide trainingen in de natuur.

Overleg vooraf met jouw personal trainer welke specifieke locatie en trainingsmogelijkheden het beste aansluiten bij jouw trainingsdoelen en behoeften.

Wil je samen trainen met je partner, vriend(in), familielid, collega, of wie dan ook? Bij ons traint een tweede persoon GRATIS mee! Het uurtarief verandert niet, ongeacht hoeveel mensen er deelnemen. Je hoeft dus geen extra kosten te dragen wanneer er één of meerdere deelnemers meedoen. Dit is dus de perfecte manier om de uitgaven voor een personal trainer te minimaliseren! 

Helaas kunnen we geen gestandaardiseerd antwoord geven op deze vraag. Dit komt omdat er vele factoren meespelen, zoals: 

 • Jouw doel: wil je 20 kilo verliezen, gespierder worden, passen in oude kleding, meedoen aan een marathon of een nieuwe levensstijl aannemen?
 • Jouw trainingsschema: plan je één keer per week een sessie met een personal trainer of drie keer? Doe je ook zelfstandige trainingen? Over het algemeen geldt: hoe actiever je bent, hoe sneller je gewicht verliest, gespierder wordt of verlost raakt van bepaalde klachten.
 • Jouw voedingsgewoonten: besteed je veel aandacht aan je dieet (bijvoorbeeld door gebruik te maken van ons werkboek met diverse voedingstips), of negeer je dit aspect?
 • Jouw stressniveau: stress kan een negatieve impact hebben op zowel je fysieke als mentale gezondheid.
 • Jouw genetische predispositie: sommige mensen kunnen sneller spieren opbouwen dan anderen.
 • Jouw hormonale balans: bijvoorbeeld, vrouwen in de menopauze komen sneller aan en verliezen moeilijker gewicht.
 • Jouw huidige fitheid: heb je recentelijk nog gesport of juist helemaal niet?
 • Jouw toewijding aan het behalen van je doelen: veel aspecten beïnvloeden je gezondheid en trainingsresultaten, waaronder je bewegings- en eetgewoonten, slaappatroon, stressniveau, evenwicht tussen activiteit en rust, zelfbeeld en mindset. Vaak vereist het doorbreken van oude gewoonten. Dergelijke gedragsveranderingen gaan meestal niet vanzelf. Het is aan jou hoe je hiermee omgaat en welke keuzes je maakt.


Zoals je kunt zien, kunnen we geen zekerheid bieden over het behalen van specifieke resultaten binnen een bepaalde tijd. Wat we wel kunnen doen, is je adviseren, inspireren, motiveren en ondersteunen. Door middel van coaching, begeleiding en training streven we naar duurzame resultaten.
 

 • Dat is geen enkel bezwaar voor ons. Iedereen heeft een uniek sportniveau en verschillende doelen. Personal training is specifiek afgestemd op het individu, omdat iedere persoon uniek is. De trainer houdt dan ook rekening met het individu dat hij voor zich heeft en kiest oefeningen die aansluiten bij de doelen, behoeften, conditie, coördinatie, flexibiliteit, snelheid en kracht van elke persoon. Ook eventuele blessures worden hierbij meegenomen.
 • Dus in jouw situatie; als je vriend sterker is dan jij, zal de trainer hem vragen om de oefeningen vaker te doen of te trainen met een zwaarder gewicht.
 • Wil je tijdens je programma een keer een extra persoon meenemen? Bespreek dit van tevoren met de trainer, zodat jouw personal trainer de les goed kan voorbereiden. De extra deelnemer moet van tevoren een medische vragenlijst invullen. Dit zorgt ervoor dat de trainer op de hoogte is van zijn of haar doelen, verwachtingen en eventuele fysieke beperkingen.
 • Zeker, we kunnen een trainingsprogramma voor thuis (of tijdens jouw vakantie of zakenreis) voor je samenstellen. Het is juist geweldig als je zelfstandig traint naast onze sessies! Dit helpt je sneller je doelen te bereiken en houdt je gemotiveerd.
 • Jouw trainer kan een uniek trainingsprogramma ontwikkelen dat speciaal is aangepast aan jouw behoeften, doelen en capaciteiten.
 • Geen zorgen over extra kosten, het thuis- (of buiten-) trainingsprogramma is inbegrepen in de prijs.
 • Je kunt je persoonlijke trainingsprogramma terugvinden in onze app, uitgelegd via een 3D-video. Zo kun je precies zien hoe je de oefeningen uitvoert, hoe vaak en met welke gewichten.
 • Niet alleen biedt onze app op maat gemaakte trainingsprogramma’s, maar je hebt ook toegang tot algemene trainingsprogramma’s. Je kunt ons Leefstijlwerkboek erin terugvinden, toegang krijgen tot onze community, en via de app op maat gemaakte weekplannen bestellen. Dit alles met als doel om jou te inspireren tot een nog gezondere levensstijl, naast training en coaching.
 • Ja, dat is mogelijk. Ons team bestaat uit een brede selectie aan zowel vrouwelijke als mannelijke personal trainers. Dus ook een vrouwelijke personal trainer Amsterdam behoort tot de mogelijkheden.
 • De invulling hangt sterk samen met jouw persoonlijke doelstellingen, voorkeuren en fysieke capaciteiten. Jouw unieke programma wordt daarom hieraan aangepast.

   

 • Er is een scala aan trainingsmethoden en combinaties mogelijk. Bijvoorbeeld cardiotraining, krachttraining, boksoefeningen, yoga, pilates, HIIT en meer.

   

 • Er zijn talloze oefeningen die je kunt uitvoeren met je eigen lichaamsgewicht waarmee je jouw gehele lijf traint. Daarnaast kan jouw personal trainer apparatuur meebrengen, zoals dumbbells, een medicineball, TRX, weerstandsbanden of een kettlebell. Buiten kun je ook objecten zoals trappen, banken, muren, grote rotsblokken, enz. in je training incorporeren. Onze trainers zijn bijzonder vindingrijk!

   

 • Elke sessie draait om jou. Jouw personal trainer houdt rekening met hoe jij je die dag voelt, je energieniveau en mogelijke fysieke ongemakken. De trainer motiveert en tempert jou indien nodig, en zorgt dat de oefeningen correct worden uitgevoerd. Zo kun jij optimaal profiteren van de training en blessures voorkomen, altijd in jouw eigen ritme.

   

 • Met personal coaching kun je je mentale gezondheid verbeteren tijdens de training. Samen met je trainer/coach kun je onder andere werken aan het verbeteren van je mindset en evenwicht. Geef jouw behoeften aan, zodat we dit kunnen meenemen bij het vinden van de juiste match.

   

 • Diverse doelstellingen kunnen worden gerealiseerd met jouw persoonlijke coach. We hebben al veel klanten ondersteund bij het bereiken van de volgende doelen:
 • Gewichtsverlies of -toename;
 • Het versterken en definiëren van spieren;
 • Verhoogde energieniveaus;
 • Het aannemen van gezondere eetgewoonten;
 • Vermindering van snackbuien en vermoeidheid;
 • Het verminderen van medicatie;
 • Verbeterde slaapkwaliteit;
 • Optimaliseren van werk- en lichaamshouding;
 • Vermindering of eliminatie van fysieke ongemakken;
 • Conditieverbetering;
 • Stabilisering van de hormoonbalans, vermindering van overgangssymptomen;
 • Fit blijven tijdens de zwangerschap;
 • Snel weer in vorm na de bevalling;
 • Zichtbaar gedefinieerde spieren;
 • Verminderde stresslevels;
 • Verminderde stemmingswisselingen;
 • Een positiever zelfbeeld, meer zelfvertrouwen;
 • Verbetering van geheugen en concentratie;
 • Stimuleren van creativiteit;
 • Meer voldoening en productiviteit op het werk;
 • Persoonlijke grenzen herkennen en ontwikkelen;
 • Verbeterde mentale evenwichtigheid;
 • Betere zelfzorg, meer tijd voor jezelf;
 • Verhoogde ontspanning;
 • Ontwikkeling van discipline en doorzettingsvermogen;
 • Meer plezier in sporten.

Voor een training is er niet veel ruimte vereist. Een beetje ruimte om te bewegen is al genoeg. De training kan binnenshuis plaatsvinden, zowel thuis als op je werkplek. Het kan ook buiten in jouw tuin of een nabijgelegen locatie zijn, zoals een park, bos of speelveld. Je kunt trainen waar je maar wilt en zelfs afwisselen in locaties. 

Bovenop de trainingen ontvang je van ons een kosteloos Leefstijlwerkboek vol met vele waardevolle voedingstips. Mocht je echter de voorkeur geven aan wekelijkse schema’s, dan is dat ook een optie bij ons. Vanaf slechts €5,83 per maand kun je aangepaste voedingsschema’s (inclusief een handige boodschappenlijst van Albert Heijn) aanschaffen. Deze worden afgestemd op jouw energiebehoefte en we houden rekening met eventuele dieetwensen. Klik hier voor aanvullende details. 

Na je eerste training met Jouw Personal Trainer Aan Huis ontvang je via e-mail de factuur voor het gekozen pakket, compleet met een gebruiksvriendelijke (Mollie) betaallink. De factuur dient binnen een termijn van 14 dagen te worden betaald. 

error: Deze content is beveiligd!